Magasinet M!

Ny gadget giver dig mulighed for at kontrollere fruens sexlegetøj

Ved hjælp af styresystemer og smart-teknologi!Hvad enten du siger Google, Alexa eller noget helt tredje, inden du får din robotslave til at udføre opgaver for dig - så kan vi blive enige om, at vi indtil videre har kontrol over Skynet.

Og nu er mulighederne blevet endnu vildere, da man under årets CES fik afsløret, at 'smart sex tech'-selskabet OhMiBod har lavet en lille genistreg.

De har nemlig opfundet en smart vibrator, som kan kontrolleres via Amazons Alexa.

På den måde får man en app, der kontrollerer en vibrator - hands free! 

Ved et par kommentarer til styresystemet kan man fjernstyre vibratoren, justere fart, intensitet og bevægelsesmønstre - blot ved at råbe!

Men det smarteste er nu en gang, at man som kæreste kan styre app'en  fra alle steder i verden -  når produktet kommer på markedet, så kan man hooke app'en op til en ven/kæreste

- så kan vedkommende styre hele showet fra arbejdet eksempelvis, hvis fruen kedede sig derhjemme?

Det er smart!

Selskabet arbejder på at gøre vibratoren kompatibel med de fleste styresystemer - man skal selvfølgelig på et tidspunkt selv gøre lidt for det, så den ikke bare ligger i skuffen og vibrere løs.

Kan du ikke vente til den kommer på markedet, kan du købe din egen her: https://www.sinful.dk/catalogsearch/result/?q=Par+Vibrator+med+Fjernbetjening

ANNONCE
Ny gadget giver dig mulighed for at kontrollere fruens sexlegetøj
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt