Magasinet M!

Ny Game of Thrones fanteori: Kan the Night Kings øjne afsløre, hvem han er?

Har du nogensinde lagt mærke til formen på hans øjne?

Ligesom resten af verden venter vi i spænding på den sidste sæson af Game of Thrones. Det betyder også, at folk konstant diskuterer nye muligheder for, hvordan serien kan ende, og nye fanteorier dukker op hele tiden. 

Tidligere denne uge skete der dog noget, der virkelig fik folk til at diskutere på livet løs. Entertainment Weekly udgav 16 covers med hver af de 16 hovedroller, og især det med the Night King fik en del opmærksomhed. 

ANNONCE
Entertainment Weekly - Ny Game of Thrones fanteori: Kan the Night Kings øjne afsløre, hvem han er? Entertainment Weekly

Kan du se noget ved the Night King, som du ikke har lagt mærke til før? 

Ellers kan jeg give dig et hint: Hans øjne. 

Har du nogensinde lagt mærke til det? Sikkert ikke. I kampens hede er det sjældent øjnene, der får vores opmærksomhed, men ikke desto mindre er der i de isblå øjne stjerneformede pupiller.

Og hvad betyder det så? 

Det har åbnet for to teorier. 

Den første er, at folk nu er begyndt at sætte dette i relation til Symeon Star-Eyes, som du sikkert kun kender, hvis du har læst bøgerne. Her nævnes han nemlig meget kort af Bran: 

There was a knight once who couldn’t see,” Bran said stubbornly, as Ser Rodrik went on below. “Old Nan told me about him. He had a long staff with blades at both ends and he could spin it in his hands and chop two men at once.”

Teorien lyder på, at Symeon mistede begge sine øjne og skiftede dem ud med safirer lavet af stjerner - og så lyder det lige pludselig ret bekendt, ikke?

Den anden teori bygger på Faith of the Seven, som er en af store religioner i Westeros. Denne sammenkobling laves, eftersom stjernerne i the Night Kings øjne har 7 spidser, og Faith of the Seven tilbeder en gud, som har syv aspekter: the Father, the Mother, the Maiden, the Crone, the Warrior, the Smith og the Stranger - hvor den sidste skal repræsentere døden. 

Det betyder altså, at der er en sandsynlighed for, at det ikke kun er the Night King, der skal bekæmpes - det er simpelthen en Gud, som vores venner er oppe imod.

Men hvordan bekæmper man en Gud? 

via GIPHY

ANNONCE

[Kilde: Popsugar; Entertainment Weekly]

Del

Seneste nyt

ANNONCE