Magasinet M!

Ny Harry Potter serie er blevet afsløret

Hvem skal være den nye Harry Potter?

Så er det sgu officielt: Harry Potter rebootes som en tv-serie!

Det bekræftes af Warner Bros. Discovery, der i forbindelse med annonceringen af deres nye fælles streamingplatform 'Max' (HBO Max), kunne afsløre et helt nyt Harry Potter-projekt. 

Warner Bros. har formået at holde kog i 'The Wizarding World' gennem alle de originale Harry Potter film, og spin-off filmene med Newt Scamander - men nu ser det ud til, at tiden er blevet moden til en genstart, af en slags. 

Det nye projekt er afsløret som en tv-serie, der dykker ned i J.K. Rowlings originale bøger - og her forsøger man at gengive historien på 'troværdig' vis, med J.K. Rowling i stolen som executive producer. 

Hvilken form det kommer til at tage, kan vi stadig kun gætte om - men rygterne har svirret om, at man ønsker at bruge mere tid på de enkelte bøger i Harry Potter-sagaen, og det kunne ende med en Game of Thornes-agtig tilgang, hvor hver bog pensles ud i en hel sæson af serie-drama. Hvis det er tilfældet, er underholdningen dækket ind for nye (og gamle) generationer af Harry Potter fans, mange år frem. 

Selvfølgelig er det ikke en helt ufarlig manøvre, og mange af de originale Harry Potter-fans, der voksede op med filmene op gennem 00'erne, ser de gamle film i et meget nostalgisk skær - hvordan har du det eksempelvis med, at den kommende serie nødvendigvist bliver nødt til at recaste de elskede karakterer med nye skuespillere? 

Der er ikke sat en dato på lanceringen af den nye serie, så foreløbigt må vi tage til takke med nyheden, og den lille melodi-teaser, der sætter planerne på tapetet for streamingtjenesten Max: 

ANNONCE
Harry Potter - Max
Del

Seneste nyt