Magasinet M!

Ny John Wick-spinoff på vej, som følger historien lige efter John Wick 4

Flere bøllebank!

Lionsgate har smidt lidt af en lækkerbisken til fans af John Wick og Keanu Reeves uovervindelige eks-lejemorder.

De er nemlig på trapperne med en ny John Wick-spinoff på seriefronten, som har fået det fornemme navn: Under the High Table.

Serien skal samle op lige ved slutningen af John Wick: Chapter 4 og lyder som følgende via Variety:

 "John Wick har efterladt the High Table i underverdenen i en udsat position og en række nye karakterer vil forsøge at få skabt et navn for dem selv - i et forsøg på at fortsætte med old world-ordenen. Serien vil kombinere både gamle og nye i Wick-universet og bringe franchisen ind i en ny tidsalder."

Selvom vi ikke får Keanu Reeves at se i serien, vil han fortsat være ombord på franchisen - denne gang 'bare' som producer sammen med den tidligere John Wick-instruktør Chad Stahelski. 

Vi har dog også tidligere sidste år i november fået bekræftet, at en femte John Wick-film var på vej - om John Wick 5 har Reeves med ombord, vides endnu ikke.

Stay tuned!

Lidt om John Wick-universet indtil videre:

John Wick-franchisen er en serie af actionfilm med Keanu Reeves i hovedrollen som den titulære karakter John Wick, en tidligere lejemorder. Serien er kendt for sin intense action, stilfulde kampsekvenser, og en dybtgående mytologi omkring den kriminelle underverden. Her er en oversigt over de vigtigste elementer i franchisen:

John Wick er en pensioneret lejemorder, der bliver trukket tilbage i den kriminelle verden efter mordet på hans hund Daisy, som var en sidste gave fra hans afdøde kone. Denne hændelse udløser hans hævntogt mod dem, der tog det sidste minde om hans kone fra ham.

Her er, hvad vi indtil videre har set med John Wick - og hvad der er på vej:

Film

  1. John Wick (2014):

    • John Wick søger hævn mod dem, der dræbte hans hund og stjal hans bil. Dette fører ham tilbage til den kriminelle underverden, hvor han konfronterer gamle fjender og tidligere kolleger.
  2. John Wick: Chapter 2 (2017):

    • Efter begivenhederne i den første film bliver John tvunget til at betale en gammel gæld ved at udføre et attentat. Hans handlinger fører til, at han bliver jaget af verdens mest dødelige lejemordere.
  3. John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019):

    • John er på flugt efter at have brudt reglerne i The Continental, et neutralt område for lejemordere. Med en pris på hans hoved forsøger han at overleve angreb fra alle sider.
  4. John Wick: Chapter 4 (2023):

    • Historien fortsætter med John Wicks kamp for frihed og hans konfrontation med nye og gamle fjender, mens han navigerer i den komplekse og farlige verden af lejemordere.

Serier

  1. The Continental: En tv-serie, der udforsker hotellet The Continental, som fungerer som en sikker havn for lejemordere.
  2. Ballerina (på vej): En kommende spin-off film med Ana de Armas i hovedrollen, der fokuserer på en kvindelig lejemorder i samme univers som John Wick.
ANNONCE
Del

Seneste nyt