Magasinet M!

Ny rapport afslører nogle af de mest bizarre ting, som folk har efterladt på deres hotelværelser

Overraskelser til personalet..

Det er de færreste, der ikke på et tidspunkt har glemt noget på et hotelværelse – en oplader, en tandbørste eller måske et stykke tøj. Men mens de fleste af os bare har glemt småting, er der andre, som har efterladt langt mere usædvanlige genstande bag sig.

Ifølge Hotels.com’s årlige Hotel Room Insights Report, som samler data fra over 400 hoteller verden over, er de mest almindelige glemte ting, som forventet, praktiske hverdagsting: opladere, adaptere, tøj og undertøj topper listen. Det er helt forståeligt – vi har alle prøvet at glemme en strømforsyning bag gardinet eller et par sokker under sengen.

Men det er, når vi kigger på de mere mærkværdige fund, at det virkelig bliver interessant.

Blandt de mest bizarre genstande finder vi en række ting, der næsten virker umulige at overse, såsom en et helt bildæk eller byggemateriale. Nogle gæster har endda glemt husholdningsmaskiner som riskogere og blendere – perfekt til dem, der tilsyneladende elsker at lave mad på hotelværelser.

Det stopper dog ikke der. Rapporten nævner også glemte kæledyr, som en levende kylling og en tam øgle, der blev fundet på værelserne og efterfølgende returneret til deres ejere. En af de mere mystiske genstande, der er blevet efterladt, er gipsafstøbninger af hele ben – hvem forlader et hotel uden sine gipsben?

Der er også eksempler på luksusgenstande, der er blevet glemt. Rolex-ure, Hermès-tasker, diamantforlovelsesringe og endda nøgler til luksusbiler er blevet efterladt. Det mest opsigtsvækkende fund? En stak kontanter – givetvis en uheldig gæst, der har forladt værelset i en lidt for hastig fart.

Så virker den glemte oplader lige pludselig ikke så mærkelig længere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt