Magasinet M!

Ny rekord: 7.620 pull-ups på 24 timer!

Australske Caine Eckstein har sat ny verdensrekord.

Ny rekord: 7.620 pull-ups på 24 timer!

I afdelingen for vanvittige styrkerekorder er den for flest pull-ups på 24 timer en klassiker. Og nu er der en ny mester i disciplinen.

Australske Caine Eckstein har netop sat ny verdensrekord med 7.620 pull-ups på 24 timer. Det svarer i gennemsnit til over 5 pull-ups hvert eneste minut i et helt døgn - eller 317,5 i timen.

Hård kamp om rekorden

30-årige Caine Eckstein, der er konkurrencelivredder på eliteniveau, havde også rekorden tilbage i 2014. Dengang lød den på "bare" 4.210, men så meldte andre udfordrere sig på banen.

Sidste år slog den 54-årige Rodney Hahn, der har en fortid i den amerikanske flåde, rekorden med sine 6.737 pull-ups. Og så sent som i maj blev den slået igen, da den amerikanske teenager Andrew Shapiro klarede 7.306 stk.

Læs også: 10 typiske fejl, der koster dig muskelmasse

Gør det ikke igen

Nu er rekorden så tilbage hos Caine Eckstein, der bagefter fortalte, at han var "meget, meget øm", og at det nok var sidste gang, han vil gå efter rekorden.

"Jeg tror ikke, jeg vil gøre det igen. Jeg gav rekorden et godt ryk, og hvis andre vil slå den, så held og lykke til dem," sagde han til australske ABC News.

Og hvordan træner man sig så op til sådan en præstation? Helt enkelt ved at tage et hav af pull-ups! Ekstein fortæller til Gold Coast Bulletin, at han de sidste 6 uger op til forsøget tog mellem 9.000 og 10.000 pull-ups om ugen.

Vil du selv prøve kræfter med pull-up-baren, så tjek de her 3 avancerede varianter af øvelsen.

Se Ekstein knokle på med sit rekordforsøg her:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce