Magasinet M!

Ny runde dansk reality-dating foregår i en sauna

'En svedig date' er klar med sauna-action til juleferien

Vi har så mange dating-programmer i Danmark, at man skulle tro der var så rigeligt - men selvom vi har set folk date både nøgne, med landmænd og i blinde, er der selvfølgelig altid en ny vinkel at hente. 

Prime Video har fundet ud af, at reality-tv er vejen frem, hvis de vil hive danske abonnenter i kassen, og derfor følger de nu deres første danske reality-program 'The Bridge' op med et dating-program, der har fået navnet 'En Svedig Date'. 

ANNONCE
En Svedig Date - Trailer

Ida-Sophia Petersen er vært på det nye datingformat, En Svedig Date, der har eksklusiv premiere på Prime Video den 26. december. Dating kan være svært, men En Svedig Date forsøger at blødgøre oplevelsen ved at tilføje et element, der skal hjælpe dem med at slappe af og have det sjovt - saunaen. 

I En Svedig Date bliver en "Super-dater" sat sammen med tre singler i en sauna. Serien omfatter to runder af dating, og i hver runde vil der være udfordringer, som de skal klare, herunder spørgsmålskort og fysiske opgaver, hvor hver runde opbygger spænding og bliver mere og mere hotte. Efter runderne er det tid til at træffe en beslutning - "Super-dateren" skal vælge, hvem vedkommende vil beholde, og den valgte single skal beslutte, om vedkommende vil blive eller gå.

En Svedig Date får premiere på Prime Video den 26. december 2022.   

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce