Magasinet M!

Ny sexjulekalender vil forbedre dit sexliv

Opgradering til soveværelse-hyggen!

I disse energibesparende tider kan det svare sig at finde alternative måder at holde varmen på.

Og hvilken bedre måde at gøre det på, end at dyrke en masse sex og få temperaturen til at stige i soveværelset sammen med din partner?

Der er netop blevet lanceret en ny sex julekalender til årets juletid fra Orion - og der er noget for enhver smag.

ANNONCE
Ny sexjulekalender vil forbedre dit sexliv

24 frække oplevelser

Fordelt på 24 forskellige låger finder man alskens sexlegetøj og remedier til ikke blot at barbere nogle tal af på energiregningen, men også udforske dit sexliv endnu mere.

Der er nemlig noget hver eneste dag - bag hver låge i 24 dage kan du prøve et nyt stykke sex legetøj.

Der er i alt 12 stykker frækt sexlegetøj, 5 remedier til et forspil udover det sædvanlige, 4 måder at stimulere både dig og din partner på og ikke mindst 3 måder at udforske rollespil på.

Udover disse godter bag hver låge i december medfølger der også en lille booklet, som guider dig til at bruge udstyret bedst muligt - hvad enten du aldrig har eksperimenteret med sexlegetøj før, eller bare vil sørge for, at I får fuld nydelse for pengene. 

Julekalenderen er spækket med så meget sex legetøj til soveværelset, at du får for 3700 kroners gratis sexlegetøj, når man kigger på prisen kontra indhold.

Hvis det ikke er en juledate værdig, så ved vi ikke!

ANNONCE
Ny sexjulekalender vil forbedre dit sexliv

Du kan købe den som tidlig julegave

Lige nu kan du få fingrene i julekalenderen i god tid, så dig og din partner kan gå og glæde jer til december - den pynter nemlig også gevaldigt i stuen med sine små designede æsker.

Bare lige husk at gemme den væk, når svigermor kommer på besøg!

Er du klar på at overraske din partner med en fræk jul i år - så hop ind på linket herunder og skaf dig et eksemplar af årets frække juleoplevelse:

Få et bedre sexliv med pivfræk sexjulekalender

ANNONCE
Del

Seneste nyt