Magasinet M!

Ny sextrend giver kvinder uforpligtende orgasmer på stribe

Er du træt af Tinder og de andre datingapps? Så er det måske på tide at udforske 'orgasmisk meditation', hvis slogan er: "Vælg at være i livet på livets betingelser." Jo tak så...På redaktionen følger vi sextrends fra det store udland med en enorm interesse. Og hvis de er makabre, underlige eller ligefrem idiotiske, så nyder vi endnu mere at fortælle jer om dem. 'Orgasmisk meditation' er den nyeste trend, hvor kvinder virkelig kan få et nydelsetrip uden forpligtelser.

Før vi fortæller jer, hvad orgasmisk meditation indebærer, vil vi give dig en mulighed for at gætte det. Trenden stammer selvfølgelig fra USA, men det er i England, at den har fået mest opmærksomhed. Orgasmisk meditation-elskeren Leslie har til hjemmesiden Konibini.com sagt følgende om fænomenet:

   "Hvem ville ikke have deres kønsdele berørt blidt, nydelsesfuldt, og uden hæmninger? Det er en no-brainer. Jeg bruger orgasmisk meditation, fordi det føles godt, og fordi jeg får en hemmelig selvtillid ved at vide, at jeg passer ekstraordinært godt på min fisse." 

ANNONCE
Ny sextrend giver kvinder uforpligtende orgasmer på stribe

Hvis du ikke har gættet, hvad dette mystiske fænomen handler om, så lad os opklare det for dig. 

Det går ud på, at en tilfældig mand og kvinde mødes et sted. Formålet er, at manden skal give kvinden en orgasme kun ved at bruge sin pegefinger, og det skal ske indenfor et kvarter. Efterfølgende går de hver til sit, som om intet var sket, og at dømme ud fra Leslies kommentar, er det en stor nydelse for hende.  

Orgasmisk meditation er grundlagt af Nicole Daedone, der insisterer på at omtale det som en bevægelse.

Hun har også skabt hjemmesiden OneTaste.us for at skabe opmærksomhed om trenden, og hun promoverer den med slogans som: "Vælg at være i livet på livets betingelser." I England er den førende hjemmeside TurnON Britain, men den er langt fra ligeså underholdende som den amerikanske, og er mere en oversigt over, hvor du kan tage et meget dyrt kursus.

Vi vil følge orgasmisk meditation bevægelsen med stor interesse, og vi glæder os til den mandlige pendant kommer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt