Magasinet M!

Ny Star Wars-fortælling forklarer: Sådan overlevede Darth Sidious i den originale trilogi

Giver det mening?

Hvis du ikke har set Star Wars: Rise of Skywalker, så skal du nok ikke læse videre - SPOILERS:

.

.

.

.

.

I løbet af Rise of Skywalker fandt vi ud af, at Darth Sidious - du ved, Kansler Palpatine fra prequel-trilogien og Kejseren i den originale trilogi, vendte tilbage for at vise sig at være mastermind bag hele pisset.

På trods af at han blev smidt ned i en kæmpe skakt af Darth Vader på Death Star II i The Return of The Jedi. 

Og trods man så ham hænge i diverse remedier med slanger og andre respirator-lignende redskaber, så forstår folk stadigvæk ikke, hvordan den kære kejser klarede skærrene.

Nu er romanversionen af selve filmen gået i dybden med, hvad der egentlig skete og selve romanen debuterede i sidste uge - hans overlevelse lyder som følgende: 

"Falder... falder.... falder.... ned i en massiv skakt. Svigtet bringer ham stor smerte fra den store figur stående over ham med sort hjelm, der langsomt forsvinder - hans helt egen lærling havde vendt sig imod ham på den måde, som han selv havde vendt sig mod Darth Plagueis... hvis hemmeligheder til udødelighed han havde stjålet."

Og det fortsætter:

"Plagueis var ikke hurtig nok ved sin egen død. Men Sidious, som mærkede den flakkende loyalitet i sin lærling, havde forberedt sig i mange år. Så den faldende, døende kejser kaldte på alle de mørke sider af Kraften, hvormed han udstødte sin bevidsthed langt, langt væk til et hemmeligt sted, han havde forberedt løbende. Hans krop var død, en tom skal, lang tid før, den ramte bunden af skakten - og hans sind vækkes til live i en ny krop - en smertefuld, midlertidig en af slagsen."

Det lægger sig op af den originale scene i Return of the Jedi (1983), hvor Kejseren falder ned i skakten og der sker en stor energieksplosion - man har tidligere troet, at det blot var hans krop, som måske ramte en energikilde, så tyder denne teori på, at det store lysglimt i stedet for faktisk var hans bevidsthed, hans energi, som blev skudt ud af kroppen.

Hvad siger folket - køber I den?

ANNONCE
Ny Star Wars-fortælling forklarer: Sådan overlevede Darth Sidious i den originale trilogi
Del

Seneste nyt

ANNONCE