Magasinet M!

Ny statistik viser: Her er lufthavnene du kan score mest i

Skal du fra København til Amsterdam inden for den nærmeste tid? Så er der rig mulighed for at flirte løs.

Mange betragter kun lufthavne som nødvendige stop for at komme videre til deres feriedestinationer. Men besøgene behøver ikke kun at være en tvingende nødvendighed. Hvorfor ikke se ventetiden i afgangshallen eller ved bagagebåndet som en mulighed for at finde en ny ferieflirt? Mange har allerede benyttet muligheden - med gode resultater - viser ny statistik fra datingappen Happn.

Ved hjælp af brugerstatistik har Happn undersøgt, hvilken af Europas største lufthavne der er den allerbedste for den, der vil date online.

Europas bedste lufthavn har vist sig at være Schiphol i Amsterdam. Den er tæt efterfulgt af Istanbul og London Heathrow. Bedst i Norden er Kastrup i København på en fjerdeplads, mens Gardermoen i Oslo løber af sted med femtepladsen. Arlanda ligger lidt efter de nordiske naboer, men lykkes alligevel at være med på top 10 med sin niendeplads.

"Lufthavne forbindes ofte med ventetid og kedsommelighed, hvilket er synd. Hver dag mødes utallige mennesker med forskellig baggrund, og det er et perfekt sted for nye og særlige møder. Dating handler om at mødes i virkeligheden, og nogle gange har man bare brug for en samtaleåbner," siger Marie Cosnard, pressetalsmand hos Happn.

Herunder kan du se en top 10 over Europas bedste lufthavne, hvis du vil flirte:

ANNONCE
Happn - Ny statistik viser: Her er lufthavnene du kan score mest i Happn

Har du problemer med at læse skrifttypen, så får du den også lige her:

1. Amsterdam AMS

2. Istanbul IST?

3. London LHR?

4. København CPH

5. Oslo OSL

6. Paris CDG?

7. Madrid MAD?

8. Lissabon LIS?

9. Stockholm ARN

10. Moskva SVO 

Så næste gang du tager et smut lidt syd på, så sørg for at være online, mens du venter. Du ved ikke, om dit livs kærlighed sidder lige overfor.

ANNONCE
Del

Seneste nyt