Magasinet M!

Ny supercykel: Hjælper dig inden du sveder

Den amerikanske bilgigant Ford har skabt en ny, elektrisk supercykel, som hjælper dig med at pedalere, inden kroppen sveder løs. Se en video af det nye vidunder her.

Du kender følelsen. Svedtungt kluns, der klistrer til kroppen som sukkerlagen på de brunede kartofler til jul. Og du har endda lige været i bad.

Men nu kan det være slut med sveddryppende tøj, når du om morgenen okser af sted til arbejde på din cykel. For det store bilfirma Ford er nu klar med en helt ny, elektrisk supercykel, som hjælper dig med at hjule rundt, før du sveder dit nyvaskede tøj til. Det skriver Daily Mail.

Se en video af Fords fede jernhest her: 

ANNONCE

Cyklen hedder MoDe:Flex. Og når du parer den med din iPhone 6 (virker ikke til andre - endnu) og Fords egen app MoDe:Link, måler de i fælleskab din hjerterytme og hjælper med at sætte fart i pedalerne, når det bliver for hårdt. Fords nye metalhest er en ebike, netop fordi den er udstyret med en elektrisk hjælpemotor. 

Men her stopper det smarte ved cyklen dog langt fra. Selve styret sender vibrationer ud i dine hænder, når du nærmer dig et bump eller hul i vejen, ligesom cyklen i samarbejde med appen er i stand til at advare dig mod billister, der kommer for tæt på. Ud over de mange fantastiske features, som appen tilbyder, kan selve cyklen foldes helt sammen, så du kan tage dyret med dig på ferie, når du får lyst til at cykle lidt væk fra damen, som daser ved poolen.

Det nye cykelvidunder er efterfølgeren til to tidligere Ford-cykler MoDe:Me og MoDe:Pro. Det nyeste medlem ventes at blive udstyret med en 200-watts hjælpemotor og en tophastighed på cirka 25 kilometer i timen. 

Der indtil videre intet nyt om, hvornår cyklen ventes at komme i handel. Men mon ikke den bliver svært at få hos den lokale cykelforhandler.

ANNONCE
Ny supercykel: Hjælper dig inden du sveder
Ny supercykel: Hjælper dig inden du sveder
Del

Seneste nyt

Annonce