Magasinet M!

Ny tidsrejse-teori indikerer, hvordan Deadpool joiner MCU

Marvels badboy har et es i ærmet?

Vi har tidligere på måneden set på Instagram, at Ryan Reynolds har været et smut forbi Marvel Studios, hvilket uden tvivl har været for at diskutere fremtiden for Deadpool-franchisen.

Selvom Deadpool er under kontrol af Disney efter opkøbet, så har manuskriptforfattere på franchisen bekræftet, at de får lov til at fortsætte med R-rating. 

Men spørgsmålet går hele tiden på - kommer Deadpool til at joine MCU?

Ifølge en ny fanteori på Reddit ser det faktisk lovende ud - og hans entré-mulighed i MCU er måske allerede blevet afsløret!

ANNONCE
Ny tidsrejse-teori indikerer, hvordan Deadpool joiner MCU

Sådan lyder det:

"Hvis du husker i Deadpool 2, så bruger Cable en lille håndholdt maskine fra fremtiden til at rejse gennem tiden. Teknologien ligner meget det samme, som Tony Stark udvikler i Avengers: Endgame. Teorien går på, at Cable har gennemsøgt Avengers-hovedkvarter, efter Thanos smadrede det hele igennem i Endgame, hvorefter Cable finder redskabet og bruger det i sit 'eventyr'."

Kunne det være en mulig måde at få Deadpool ind i universet? Vi ved jo, at Cable brugte tidrejseudstyret til at hævne sin døde familie, mens han langsomt blev venner med Deadpool - og at han har en hvid dragt på, som i Avengers (blot lidt modificeret, fordi hans teknologi i hans tid måske er mere avanceret), den første gang han laver sin tidsrejse - og Deadpool nakker hans tidsrejseudstyr i slutningen, så måske går det hele op i en højere enhed?

Taget i betragtning af, at Joss Brolin både spiller Cable OG Thanos - mon ikke ideen om at flyde dem lidt sammen er kommet på tale, så de har aftalt at bruge nogenlunde samme udstyr til at skabe en potentiel bro til fremtiden. 

ANNONCE
Ny tidsrejse-teori indikerer, hvordan Deadpool joiner MCU
Del

Seneste nyt