Magasinet M!

Ny træningsform: Her sover du i 45 minutter og forbrænder stadigvæk kalorier

Okay, den her trænings-session burde kunne få selv de mest dovne op fra sofaen.

Ny træningsform: Her sover du i 45 minutter og forbrænder stadigvæk kalorier

Glemt alt om at rykke jern, bokse dine hænder ømme på statiske boksepuder og løbe dine ben i stykker på et tarveligt løbebånd. "Napercise" er træningsøvelsen, hvor du sover, samtidig med at du forbrænder kalorier. Hvor skriver vi os op henne?

Jo, det kan i øjeblikket kun ske, hvis du bor eller befinder dig i England. Her findes der en center-kæde, der hedder David Lloyd, som altså nu har introduceret denne træningsform, hvor deltagerne ifølge The Mirror ikke laver andet end at sove samtlige 45 minutter, træningstimen varer. Det lyder himmelsk, ikke?

I træningslokalet finder du hverken motionscykler eller håndvægte, men derimod blot en masse enkeltsenge. Tramper-EDM'en i højtalerne er erstattet af atmosfærisk og ambient musik, som hjælper dig med at slappe af og falde i søvn. Og det bedste af det hele er, at du stadig forbrænder kalorier, når du sover, så du kan snildt gå derfra med god samvittighed. Rum-temperaturen sænkes også til et niveau, der fremmer kalorieforbrændingen under søvn.

'Napercise' er inspireret af tidligere studier, der fremhæver de vigtige helbredsmæssige fordele ved at tage en morfar i løbet af dagen. Noget, der kan gør din årvågenhed bedre, lindre angst eller stress og forbedre dit humør.

ANNONCE

Forrige weekend løb en prøve-session af stablen, som selvfølgelig var fuldstændig booket, men det forventes, at 'napercise' bliver tilgængeligt i resten af David Lloyds træningscentre i England inden for en overskuelig fremtid.

Søvnekspert Kathryn Pinkham, der har været med til at udvikle 'napercise', fortæller ifølge The Mirror:

- Søvn er vigtigere for folk, end de faktisk ved af. Vi har en tendens til at fokusere på de kortsigtede virkninger som at være træt eller at have svært ved at koncentrere sig, men det er også essentielt for vores langsigtede fysiske og psykiske helbred.

Hun uddyber, at søvnmangel øger risikoen for at udvikle angst eller depression, ligesom vi mangler energi til at træne regelmæssigt og træffe gode valg, i forhold til hvad vi spiser.

Selvom 'napercise' er for alle, er det især målrettet udmattede forældre og personer, der er stresset på arbejdet.

- Vi ser altid på nye måder at tackle problemerne, som hverdagsfamilier møder. Og det er præcist det, 'napercise' skal kunne gøre, siger en talsperson fra David Lloyd Clubs og slutter:

- At fylde et træningslokale op med senge kan se underligt ud, men hvis det viser sig at være en succes, ser vi helt sikkert på muligheden for at rulle træningsformen ud i vores andre centre.

Vi håber sgu, I læser med her, Fitness World og Fitness DK. For I ville være sikre på et nyt medlemskab fra undertegnede, hvis 'napercise' så dagens lys her i Danmark.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt