Magasinet M!

Ny trailer til Monster: The Lyle and Erik Menendez Story giver indblik i et familiemord, der rystede verden

Næste kapitel efter Jeffrey Dahmer.

Netflix har netop udgivet en spændende ny trailer til den kommende sæson af deres true crime-antologiserie, Monsters. Efter succesen med den første sæson, der fokuserede på Jeffrey Dahmer, vender serien nu blikket mod en anden berygtet sag, nemlig mordene på José og Kitty Menendez begået af deres egne sønner, Lyle og Erik Menendez.

Serien, der har fået titlen Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, dykker ned i de chokerende begivenheder, der fandt sted i 1989, og lover at give publikum en uforglemmelig oplevelse.

Vi har fået en mini-teaser tidligere, der satte stemningen for serien - men nu får vi endnu flere detaljer!

Traileren, der netop er blevet frigivet, giver en smagsprøve på den intense spænding og det følelsesmæssige drama, som serien vil byde på. Den åbner med brødrene, der ankommer til deres forældres storslåede hjem, før to skud bryder stilheden. Stemningen i traileren er tung med undertrykte følelser, og vi hører en samtale mellem Kitty, spillet af Chloë Sevigny, og José, spillet af Javier Bardem. Kitty’s bekymrede stemme spørger: “Jeg har brug for at vide, hvad der foregår med dig og drengene,” hvortil José svarer afvisende: “Hvad mener du?”.

Serien vil ifølge Netflix ikke blot genfortælle mordene, men også udforske de komplekse forhold og påståede misbrug, der angiveligt ledte til tragedien. Publikum vil blive udfordret til at overveje, hvem der egentlig er det sande "monster" i denne historie - netop fordi man aldrig rigtig kan be- eller afkræfte årsagerne til deres handlinger.

Årsagerne til, at Lyle og Erik Menendez myrdede deres forældre, José og Kitty Menendez, har været genstand for intens debat og spekulation i mange år. Sagen, der rystede USA i slutningen af 1980'erne, drejede sig ikke kun om selve mordene, men også om de påståede årsager bag dem.

Under retssagen hævdede brødrene, at deres handlinger var et resultat af mange års fysisk, følelsesmæssigt og seksuelt misbrug, som de angiveligt havde lidt under fra deres forældre, især fra deres far, José Menendez.

Ifølge deres forklaringer handlede de i frygt og desperation, da de ikke så nogen anden udvej end at dræbe deres forældre for at undslippe den misbrug, de påstod at have oplevet.

På den anden side argumenterede anklagemyndigheden for, at brødrene begik mordene af grådighed for at arve deres forældres betydelige formue. Anklagerne mente, at brødrene planlagde drabene koldblodigt for at få adgang til pengene og leve et liv i luksus.

Fans af true crime-genren kan glæde sig til premieren den 19. september, hvor serien rammer Netflix og bringer en af de mest kontroversielle sager i amerikansk retshistorie til live igen.

Tjek traileren herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt