Magasinet M!

Ny true-crime-serie følger den intense menneskejagt på bombemanden under OL 1996

FBI-jagt, løgne, mediemanipulation og terror.

True Crime-serier er ikke en mangelvare i disse dage og nu er C More klar til at skrue op for blusset med serien, Manhunt: Deadly Games.

Serien er baseret på terrorangrebet under OL i Atlanta 1996, hvor den famøse sikkerhedsvagt Richard Jewell går fra at være helt til skurk gennem mediernes manipulation og spekulationer på blot 3 dage.

ANNONCE
Manhunt: Deadly Games

De olympiske lege i Atlanta handlede ikke kun om danske guldmedaljer til bl.a. håndboldkvinderne og ”Guldfireren”.

Det var også et OL, der blev ramt af et terrorangreb, da en bombe sprang under en stor koncert i Centennial Olympic Park og kostede en kvinde livet, sårede over 100 mennesker og udløste en af de største menneskejagter på amerikansk jord.

Richard Jewell (spillet af Cameron Britton) var sikkerhedsvagten, der fattede mistanke til en henstillet rygsæk, der viste sig at indeholde en 18 kilo tung rørbombe og en masse søm og skruer.

Han fik gennet folk væk, og minimerede dermed tabet af menneskeliv.

Først blev Richard Jewell udråbt som helt, men kom hurtigt i FBIs søgelys og blot tre dage senere ødelagde medierne hans liv med ubekræftede historier om, at han selv havde placeret bomben.

Manhunt: Deadly Games skildrer Richard Jewells kamp for at bevise sin uskyld og rense sit navn over for FBI, de nationale medier og den amerikanske befolkning.

Manhunt: Deadly Games består af 10 afsnit. De to første afsnit får premiere på C More tirsdag den 3. marts.

Herefter får du et nyt afsnit hver tirsdag frem mod 28. april, hvor hele serien vil være tilgængelig.

Hop ind på C More og nap 4 uger med gratis film og serier.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE