Magasinet M!

Ny undersøgelse afslører kvinders foretrukne penisstørrelse hos deres partner

Rammer du skalaen?

Er større altid bedre, eller er der mere på spil i soveværelset? Det spørgsmål har fået en del opmærksomhed, og nu har en ny undersøgelse givet et klart svar.

I en omfattende undersøgelse har man talt med 800 kvinder, 100 homoseksuelle mænd og 100 heteroseksuelle mænd for at finde ud af, hvilken rolle penisstørrelse spiller i seksuel tilfredshed. Resultaterne er ganske interessante og måske endda lidt overraskende.

Ifølge undersøgelsen, som involverede både spørgeskemaer og personlige interviews, har kvinder en klar præference, når det kommer til størrelsen på deres partneres kønsorgan.

Den gennemsnitlige "ideelle" penis størrelse blandt kvinder er ifølge undersøgelsen 14 cm i længden.

 Til sammenligning er den gennemsnitlige størrelse for en erigeret penis 13,1 cm i længden.

Men hvad betyder det for mænd, der måske føler sig usikre på deres størrelse? Ifølge undersøgelsen er længde og omkreds ikke nødvendigvis den store faktor for alle kvinder. Næsten halvdelen af de adspurgte kvinder mener, at begge dimensioner er lige vigtige, mens en fjerdedel foretrækker omkreds, en tiendedel længde, og en sjettedel siger, at størrelse ikke betyder meget for dem.

En anden vigtig opdagelse fra undersøgelsen er, hvor kritisk kommunikation er for seksuel tilfredshed. Over 30 procent af kvinderne, der sjældent diskuterer deres seksuelle præferencer med deres partner, rapporterede en betydelig utilfredshed med deres sexliv. Til sammenligning er kun 13 procent af de heteroseksuelle mænd i samme båd.

Så næste gang du overvejer, om størrelsen på din penis er et problem, kan det være værd at huske, at kommunikation og intimitet ofte vejer tungere end målebåndet. 

Så samlet set: 

Kvinder kan i følge undersøgelsen bedste lide 14+ centimeter - render du rundt med sådan en sag?

ANNONCE
Del

Seneste nyt