Magasinet M!

Ny undersøgelse: Det er godt for helbredet at lugte til din partners prutter

Så er det bare med at gå amok på lillemor!

Prutter i et parforhold kan være en ting, som skiller vandene - eller nærmere fårene fra bukkene, for man kan jo ikke rende rundt som en ballon 24/7.

Det kan være en dealbreaker, en ting, som binder jer tættere sammen, eller noget, som bare skal ske. Uanset hvad, så er prutter altid lidt af et dilemma i husstanden.

Hvor går grænsen?

Well, i følge en ny undersøgelse, så er det bare med at fyre løs.

En undersøgelse foretaget på University of Exeter har fundet ud af, at det faktisk er sundt at inhalere din partners prutter.

En af forskerne, Dr. Mark Wood, fortalte følgende i undersøgelsen:

"Although hydrogen sulfide is well known as a pungent, foul-smelling gas in rotten eggs and flatulence, it is naturally produced in the body and could in fact be a healthcare hero with significant implications for future therapies for a variety of diseases."

Hydrogensulfid giver den famøse 'duft', men reducerer også risikoen for cancer, hjerteanfald, gigt og demens. Desuden bevarer den mitokondrietallet, som driver energiproduktionen i kroppen og undgår inflammation. 

"When cells become stressed by disease, they draw in enzymes to generate minute quantities of hydrogen sulfide."

I forsøget har de også udviklet et produkt, som AP39 - det er i al sin enkelthed en form for laboratorieskabt 'numsegas', der i små mængder kan afstresse celler og hjælpe på helbreddet. Naturlige prutter er selvfølgelig billigere og nemmere!

Så der har du løsningen - fyr løs, makker!

Vi kan varmt anbefale den klassiske 'Dutch Oven", hvor man lægger en SBD (Silent But Deadly) under dynen - så lader man den lige sætte sig lidt, hvorefter man hiver dynen over hovedet på sin partner.

You're welcome. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce