Magasinet M!

Ny undersøgelse: Hver femte har kysset med en kollega til en firmajulefrokost

Pas på julefrokostsæsonen!

December nærmer sig med hastige skridt og foruden juleklip, drillenisser og søde sager, betyder det også, at sæsonen for julefrokoster, druk og måske løse hæmninger. Hvor mange danskere har prøvet at vågne op med moralske tømmermænd dagen derpå?

YouGov har undersøgt, hvor mange der kan nikke genkendende til det spørgsmål. Og hold nu fast, for nu kommer der data på bordet. 

Hver femte dansker, 18%, har efter eget udsagn været for fuld og pinlig til en julefrokost på arbejdet. Og det tyder på, at julerusen også har indflydelse på, at arbejdskollegaer kommer tættere på hinanden.

Hver femte, 19%, har kysset med en arbejdskollega til firmajulefrokosten. Indbyggere i Region Hovedstaden er de mest flittige til at uddele kys, 27%, mens det i Region Midtjylland- og Nordjylland er hver sjette, 13%,, der har kysset med en arbejdskollega til en julefrokost. 

Halvdelen af danskerne har dog kunnet møde op med ro i maven mandag morgen. 52% svarer, at de har deltaget i en julefrokost på arbejdet uden pinligheder eller hæmningsløs adfærd over for chefen og kollegaerne.

Hvilken en af kategorierne tilhører du?

Undersøgelsen er baseret på 1045 interview med udvalgte personer i alderen 18+ år.

ANNONCE
Ny undersøgelse: Hver femte har kysset med en kollega til en firmajulefrokost
Del

Seneste nyt

ANNONCE