Magasinet M!

Ny undersøgelse: Så meget påvirker din telefon dit sexliv

"du kan vel vente to minutter på at se de memes, du er blevet tagget i"

Synes du sommetider, at din partner bruger sin telefon så meget, at det går ud over jeres forhold? Og måske endda i høj grad jeres sexliv? Så er der faktisk noget om det; en ny undersøgelse viser nemlig, at vores smartphones påvirker vores sexliv i højere grad, end vi måske lige tror. 

Ifølge forskere ved Durham University, som studerede en række heteroseksuelle par for at se, hvordan smartphones påvirkede deres sexliv, blev telefoner altså ikke kun brugt til at sende frække billeder - faktisk viste de sig at være en stor distraktion for parrene. Når telefonen ligger tændt og i en armslængde fra en, bruger folk den i høj grad før og under sex - faktisk svarede mere end 1 ud af 3, at de har taget telefonen under sex. 

40% fortæller tilmed, at de rent faktisk har udskudt sex "because of technology use", imens flere fortæller, at de har forsøgt at blive hurtigere færdig under sex for at kunne svare på de beskeder, de kan høre, der er kommet. 

Vi er sikkert alle bevidste om, at vores telefoner fylder (for?) meget i vores liv, men måske er det her vi lige skal stoppe op og overveje, hvor vigtigt det er at kigge på vores telefon. Jeg mener, come on, du kan vel vente de to minutter på at se den meme, du er blevet tagget i.. 

via GIPHY

ANNONCE

[Kilde: thejournal.ie]

Del

Seneste nyt

ANNONCE