Magasinet M!

Ny undersøgelse viser, at din løgpose har bedst af, at du sover nøgen

Sover du med svøb om drengen?

Er du en af dem, der sværger til at sove i boxershorts eller underdrenge? Så bør du måske overveje at ændre din natbeklædning.

En ny undersøgelse afslører, at det, du har på, mens du sover, kan påvirke kvaliteten af din løgpose – og det er måske ikke en fordel.

Vi kender alle advarslerne om søvnposition, søvnvarighed og de bedste ritualer før sengetid. Men har du nogensinde overvejet, at din søvnbeklædning kan spille en rolle i dit helbred?

Dr. Brian Steixner fra Institute for Men’s Health ved Jersey Urology Group har netop afsløret, at det at sove i underbukser kan have en negativ indflydelse på din fertilitet. Ifølge Dr. Steixner kan den varme, der opstår i dine nedre regioner, når du sover i undertøj, faktisk forringe kvaliteten af din sæd.

"Det er vigtigt, at temperaturen omkring dine testikler er optimal for at sikre god sædproduktion," forklarer Dr. Steixner. Hvis det bliver for varmt dernede, kan det gå ud over dine chancer for at blive far.

Men det stopper ikke der. At sove i underbukser kan også øge risikoen for infektion. Dr. Steixner understreger, at en højere bakteriemængde kan føre til, at irriteret eller skrubbet hud lettere bliver inficeret.

Så hvad kan du gøre for at beskytte dine nedre regioner og sikre en god nattesøvn? Svaret er simpelt: Tag tøjet af og sov nøgen.

Ifølge Sleep Foundation kan det at sove nøgen ikke kun forbedre din sundhed, men også styrke dit forhold, reducere angst og øge selvtilliden.

Det hjælper også med at køle din krop hurtigere ned og forbedre din søvnkvalitet.

Så hvis du ønsker at sikre, at både din søvn og dine løgposer har det bedst muligt, kan det være tid til at tage det sidste skridt: Sove nøgen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt