Magasinet M!

Ny WoW-expansion netop annonceret

Godt nyt til MMO-fans

Ny WoW-expansion netop annonceret

World of Warcraft er spillet der aldrig vil dø... 

Blizzard har netop skudt årets Blizzcon konference igang med annonceringen af næste expansion i rækken af mange. Den næste udvidelse til det, til stadighed, populære World of Warcraft, kommer til at hedde "Battle for Azeroth", og tager tingene tilbage, til den oprindelige Warcraft konflikt, med Horde vs Alliance.

Den nye expansion kommer blandt andet til at tilbyde hele nye spilbare racer, og Jaina Porudmoores kongerige Kul Tiras, plus Horde området Zandalar.

Her er den nye cinematic:

ANNONCE

I Battle for Azeroth, har konsekvenserne af Legion igangsat en række af forfærdelige hændelser, der gentænder den gamle rivalisering mellem Horde og Alliance. En ny krig bryder ud, og det er endnu en gang på til Azeroths helte, at få reddet dagen.

De nye features i den kommende expansion byder blandt andet på:

  • To nye kongeriger: troll-landet Zandalar, og søfarer-nationen Kul Tiras, der er hjemsted til Lady Jaina Proudmoore.
  • Rekruttering af allierede racer: Det bliver muligt at spille som en række nye racer: Highmountain tauren, Void elves, Dark Iron dwarves med flere.
  • Plyndring af øerne på "The Great Sea": Det bliver muligt at gå ren Indiana Jones (Eller Brann Bronzebeard), på en række uudforskede øer, på det store hav.
  • Titanic Might Armor.
  • Level cap: 120.

Meget mere på: www.worldofwarcraft.com/battleforazeroth.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE