Magasinet M!

Nyd din mad i restauranten eller tag den med

Ny kyllingeburger har ramt menukortet.

Hvis du går og leder efter dit næste sted at få dig en burger eller sandwich på farten, så har Sunset Boulevard et stort udvalg til alle. Deres menukort har fået vokseværk, og mens deres burgere og menuer allerede er designet til at få en hurtig frokost på farten, så er det nu blevet endnu nemmere at fange en burger i hverdagen.

En Crispy Chicken-burger!

Deres menukort bugner i forvejen af eksempelvis deres famøse Hereford-burgere, som tilbyder diverse varianter såsom cajun-majo, og bearnaise eller bare den helt klassiske burgerstil. Eller også deres brioche- burgere, som kombinerer de lækre, luftige brød med en saftig bøf og sprødt bacon. Og så selvfølgelig muligheden for en nostalgi-omgang med Underground-isvarianter såvel som en række velsmagende milkshakes til at skylle burgeren ned med.

Men indtil for nyligt var den eneste kylling-variant, du kunne vælge i burgersortimentet, deres California Chicken Bacon, som kombinerer sprøde burgerboller med den evige klassiker - kylling og bacon!

Nu kan man med den nye Crispy Chicken få en hurtig, lækker hapser på farten, som ligger i den lave ende af skalaen på prisniveauet - den koster nemlig blot 29 kroner, og er en passende størrelse til både den lille sult og den hurtige frokost i en travl hverdag. Den sælges dog ikke i Hjørring, Bruuns Galleri (Aarhus) og Korsør.

Den er helt simpelt bygget op: Bløde brioche-boller smurt med mayo, lidt grønt og så et dampende stykke paneret og friturestegt kylling. Og den er stegt ret hårdt, så det knaser i tænderne med den sprøde overflade - som desuden er blevet velkrydret i et gavmildt lag af panering.

Den holder et meget simpelt og lækkert design, så man kan smage kyllingen uden at få druknet alle elementerne i for meget dressing eller lignende. Hvis du lige går og mangler dit næste måltid på farten, så prøv Sunset Boulevard og få indviet deres nyeste medlem af familien!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE