Magasinet M!

Nye udgaver af DOOM og Wolfenstein på vej

DOOM Eternal og Wolfenstein Youngblood

Tre af de spil der for alvor definerede starten på den elskede gerne der bredt betegnes som FPS, i de tidlige halvfemsere fik i nat annonceret de næste titler i rækken. 

Der er selvfølgelig tale om Wolfenstein, DOOM og Quake! 

ANNONCE
Wolfenstein Youngblood
ANNONCE

Wolfenstein Youngblood

Spillet er en sequel til Wolfenstein II: The New Colossus. 

Youngblood finder sted i 1980, 19 år efter BJ Blazkowicz satte gange i den 2. amerikanske revolution. I dette spil er det den næste generation af Blaskowicz der tager nazi-jagten op. Rent praktisk betyder det, at spilleren vælger en af BJ's to tvillingedøtre, Jess og Soph, der begge leder efter deres forsvundne far i et nazi-besat Paris. 

Spillet udkommer i 2019, og er primært et co-op FPS. 

ANNONCE
DOOM Eternal
ANNONCE

DOOM Eternal

DOOM Eternal er en direkte efterfølger til DOOM rebootet fra 2016. 

iD Software er klar med endnu en omgang hardscore space-hell shooter, hvor man som 'the DOOM Slayer' skal tage sin hævn mod de dæmoniske styrker fra helvede. Kampen tager spilleren gennem flere dimensioner, mens man skal nedslagte både klassiske og nye fjender, med en række afsindige våben og abilities. 

ANNONCE
Quake Champions
ANNONCE

Quake Champions

Champions har været i early access i næsten et år, og den endelige kommercielle lancering, er endelig ved at være her. Det betød, at iD Software havde taget en helt ny game-trailer med til E3, 

Spillet rammer PC som free-to-play den 17. juni, og fra nu og og frem til den dato, er der gratis download og instant early access, hvis du downloader spillet fra Steam eller Bethesda Launcher. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram
Blog

Hey guys! Følg mig på Instagram, jeg vil så gerne være influencer. Mys. 

Kontakt: mmv@mmm.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt