Magasinet M!

Nyhedsværter flækker af grin: Mand lever som ged i 3 dage

Det her er dumt. Rigtig dumt. Men der er faktisk en mening med galskaben.

Nyhedsværter flækker af grin: Mand lever som ged i 3 dage

Vi forstår godt, hvis Ig-Nobelprisen ikke siger dig noget, men det kan meget vel være slut nu. Prisen gives til en person, som får folk til at grine og derefter til at tænke. Den skal hylde det usædvanlige, det fantasifulde og vække folks interesse for videnskab, medicin og teknologi.

Hver september venter tusinder af mennesker spændt på at se årets vinder. Og 22. september i år fik vinderen så overrakt dette års Ig-Nobelpris på Harvard University, skriver avisen The Telegraph 

Vinderen af årets pris, Thomas Thwaites, mente, at livet som menneske er overvurderet. Han besluttede sig derfor at leve tre dage som ged i alperne. Jep, du har ret, hvilken legende!

Udstyret med specielt designede proteser lykkedes det Thomas at forlade sin tobenede eksistens for fuldt at fordybe sig i de kognitive og fysiske aspekter af livet som ged. I øvrigt en oplevelse, som er beskrevet i hans novelle GoatMan: How I took a Holiday from Being Human.

Selvom historien er utrolig imponerende, er den samtidig også utrolig sjov. Det skulle især vise sig at blive et problem for en kvindelig nyhedsvært, som du kan se i videoen herunder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt