Magasinet M!

Nynne er Ugens Instababe: - Jeg er den mindst romantiske i verden

Sig hej til Nynne. Hun er med i Dagens Mand 2017, elsker at rejse - og så HADER hun dates. Så, hvis hun skal scores, så er det med at være kreativ!

Nynne er Ugens Instababe: - Jeg er den mindst romantiske i verden

??

Et opslag delt af Nynne Larsen (@nynnelarsen) den 10. Maj 2017 kl. 3:12 PDT

Navn: Nynne Larsen

Alder: 22

Bopæl: Herlev

Beskæftigelse: Projektleder

Status: Single

Instagram: nynnelarsen

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe, Camilla, så klik her.

Club Awards 2017.?

Et opslag delt af Nynne Larsen (@nynnelarsen) den 17. Apr 2017 kl. 2:14 PDT

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe - hvordan føles det?

Jamen jeg er enormt smigret. Jeg kan huske, da jeg var de der 16-17 år, så var det alle de virkelig flotte piger, som var i M, og nu er det mig! Så det er da et kæmpe kompliment.

?

Et opslag delt af Nynne Larsen (@nynnelarsen) den 9. Mar 2017 kl. 5:14 PST

ANNONCE

Hvad laver du til daglig?

Til dagligt arbejder jeg som projektleder, og så elsker jeg at rejse. Jeg ved ikke noget bedre end følelsen af, at man sidder i flyet, og det letter. Så ved man, at man skal på eventyr!

In process?

Et opslag delt af Nynne Larsen (@nynnelarsen) den 28. Feb 2017 kl. 2:08 PST

ANNONCE

Kan du beskrive dig selv med tre ord?

Sjov (jeg er mega grineren), positiv og omsorgsfuld. 

BACK IN ??

Et opslag delt af Nynne Larsen (@nynnelarsen) den 17. Maj 2017 kl. 8:35 PDT

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg laver musik! Jeg synger, spiller klaver og spiller guitar. Det bruger jeg enormt meget tid på og har gjort i det, siden jeg var helt lille.

?

Et opslag delt af Nynne Larsen (@nynnelarsen) den 29. Mar 2017 kl. 10:15 PDT

ANNONCE

Hvad skal man gøre for at score dig?

Det er rigtig vigtigt for mig, at en mand har personlighed og har nogle mål og drømme. Udover det skal han også kunne leve med mine utallige dårlige jokes, som jeg selv finder enormt sjove. Så en kombination af charme, personlighed, humor og udholdenhed ;-)

@majabebe ??

Et opslag delt af Nynne Larsen (@nynnelarsen) den 2. Apr 2017 kl. 10:04 PDT

ANNONCE

Hvad er du mest tilfreds med ved dig selv?

Hvis vi snakker udseende, så må det være mine brune øjne. Dem er jeg rigtig glad for! Hvis det skal være knap så overfladisk, så synes jeg selv, at jeg har nogle rigtig gode indre værdier, som jeg har fået fra min mor. Jeg er meget omsorgsfuld, og det er vigtigt for mig, at folk har det godt. 

Et opslag delt af Nynne Larsen (@nynnelarsen) den 10. Mar 2017 kl. 8:22 PST

ANNONCE

Hvordan synes du, at den perfekte date skal være?

Jeg HADER dates. Jeg er den mindst romantiske i hele verden, for jeg synes hurtigt, det kan blive opstillet og enormt akavet. Så jeg sniger mig helst uden om. Hvis det dog endelig skal være, så vil jeg helst lave noget, så man lærer hinanden at kende. På den måde slipper man for at sidde og kigge hinanden dybt i øjnene over en kop kaffe.

Jeg har jordens BEDSTE venner. Jeg kunne ikke være mere glad! ?

Et opslag delt af Nynne Larsen (@nynnelarsen) den 26. Mar 2017 kl. 8:36 PDT

ANNONCE

Hvad er det mest akavede, en fyr har sagt til dig i byen?

Jeg ved det faktisk ikke. Jeg tager ikke i byen for at score og har aldrig gjort det. Så hvis en fyr taler til mig i byen, så plejer jeg faktisk ikke at lytte efter. Ups. 

??

Et opslag delt af Nynne Larsen (@nynnelarsen) den 13. Maj 2017 kl. 12:07 PDT

ANNONCE

Hvad burde alle mænd vide?

At vi godt er klar over, at du har set vores besked(er), selvom du ikke har åbnet dem. Vi har set, at du har været online på Facebook utallige gange, også selvom du prøver at bortforklare, at du ikke har siddet med din telefon. Vi køber den heller ikke, når du påstår, at det må være en fejl, eller at du har ligget og sovet, og det derfor må være din hund, som har været på telefonen, mens den har ligget til opladning på gulvet. Vi vælger bare vores kampe. Nice try, mate, og fuck dig, btw.

Et opslag delt af Nynne Larsen (@nynnelarsen) den 4. Maj 2017 kl. 2:13 PDT

ANNONCE

Når det kommer til sex, hvad er så det vildeste, sjoveste eller mest akavede, du har prøvet?

Det holder jeg for mig selv.

Biggest love

Et opslag delt af Nynne Larsen (@nynnelarsen) den 21. Feb 2017 kl. 5:34 PST

"Ugens spørgsmål": Der er jo nok nogen, som kender dig fra "Dagens Mand 2017", er det tit noget du hører for? Og hvordan er det at være med i et program, hvor mange sidder og ser med og måske kan kende dig bagefter?

Det har været rigtig underligt, men folk har heldigvis været rigtig søde. Jeg bliver ofte genkendt, og jeg er også sød, når folk gerne vil sige hej. Jeg har kun fået positiv feedback - folk synes, jeg er sjov. Så det er selvfølgelig dejligt, men det har været meget overvældende. Det kan dog godt blive lidt akavet, hvis folk citerer mig fra programmet. Jeg bliver faktisk ret genert. 

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe, Camilla, så klik her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt