Magasinet M!

Nyt dagligt program holder dig opdateret på udviklingen i sportsverdenen under krisen

Så er der godt nyt, hvis du er sportshungrende

STAY HOME! Det er vidst det vigtigste budskab disse dage. Og nu er der endnu en grund til, hvorfor det er bedst at blive hjemme. Foran fjerneren selvfølgelig.

Rigtig mange af os sportshungrende mennesker kigger i disse dage forgæves efter vores foretrukne livesport. Det virker som alt er sat på pause for en stund, og vi ved ingenting.

Men nu er der godt nyt til alle os. Discovery lancerer nu en række nye programmer på Dplay, som skal gøre ventetiden lidt lettere.

Programmet kommer til at hedde ’Mens vi venter’, og det er et sportsshow med en række af netværkets bedste værter og kommentatorer. Det kører alle hverdage og lørdage frem til mindst 30. marts 2020. Med andre ord; i hele "karantæne"-perioden. 

Der bliver tid til røverhistorier, kåringer, skjulte talenter, debatter og meget mere.

"Vi ved, at der sidder rigtig mange danskere derude og venter på, at deres favoritsport kommer tilbage på skærmen. Vores ambition er kort sagt at give brugerne masser af god underholdning, mens vi kæmper os igennem denne ekstraordinære tid", siger redaktionschef hos Discovery Networks Danmark, Søren Klæstrup.

Programmet får på skift Mette Cornelius, Zak Egholm og Simon Egeskov som vært. De skal sammen stå for underholdningen sammen med en række af Discoverys profilerede eksperter som Lars Jacobsen, Mikkel Bischoff, Morten Bruun, Brian Holm, Thomas Bay og mange andre.

Udover de mange nye sportsshows kommer Discovery også til at udgive sammendrag fra en række ikoniske fodboldkampe samt en række programmer om de største sportsoplevelser. Det kan for eksempel være om Danmarks vej til EM, FCK’s mesterskab i 2018/2019 eller FC Midtjyllands mesterskab i 2017/2018.

”Mens vi venter” udkommer alle hverdage og lørdage kl. 16 på Dplay og Eurosport.dk. Derudover sendes programmerne også på Eurosport 2.

ANNONCE
Del

Seneste nyt