Magasinet M!

Nyt fotoalbum med lækre Maria Kassandra

Her er de nyeste billeder af vores yndlings-fjeldbabe.

Nyt fotoalbum med lækre Maria Kassandra

Maria Kassandra Barbantonis er halvt norsk, halvt græsk og helt igennem gudesmuk. Hendes accent og sexede fremtoning gør mænd verden over bløde i knæene, og det er derfor med stor fornøjelse, at vi kan præsentere den 23-årige skønhed i M! for anden gang. Ikke mindst, fordi vi igen kan få lov at spørge, om hun er god til græsk. Altså sproget...

ANNONCE
Nyt fotoalbum med lækre Maria Kassandra

Hej Maria! Lad mig lige høre, hvordan er det at få taget billeder til M!?
Jeg synes, det er spændende! Jeg har jo prøvet det før og har arbejdet som model hele livet, men jeg synes, det er sjovt hver gang, og jeg hygger mig altid på fotoshoots. Jeg har ikke rigtig været nervøs, men mere spændt på, hvordan det kommer til at se ud.

Det er klart. Du har tidligere været med i Miss Norge?
Ja, jeg har været med i en del skønhedskonkurrencer, og så har jeg repræsenteret Norge i Miss Globe. Det var en meget spændende oplevelse, fordi man mødte så mange fascinerende mennesker fra hele verden.

ANNONCE
Nyt fotoalbum med lækre Maria Kassandra

Her kommer et spørgsmål, som du har svaret på før... Hvilken flod er Norges længste?
Nilen? Haha. Ej, jeg ved godt, hvad det er, du hentyder til. Under Miss Norge-konkurrencen fik jeg netop dét spørgsmål og kom til at dumme mig ved at sige Nilen. Det sker ikke igen.

Jeg kan så venligst oplyse, at Norges længste flod hedder Glomma. Hvad leder du efter i en mand?
Jeg leder efter en ambitiøs mand, som ved hvad han vil. Han skal også gerne have et glimt i øjet og humor. Jeg sætter også pris på en mand, som har en høj arbejdsmoral, og som behandler mig som sin lille prinsesse.

Er der så nogle ting, som tænder dig helt af ved en mand?
Åh, ja. Der er mange. Men den største dealbreaker er klart, hvis han er usikker på sig selv. Selvtillid er sexet.

ANNONCE
Nyt fotoalbum med lækre Maria Kassandra

Du er ret god til græsk. Er det fordi, du er halv græker?
Ja, min far er fra Grækenland, og jeg har boet der i fire år, da jeg var helt lille. Der lærte jeg at tale sproget flydende.

Hvad er så det mest sexede, du kan sige på græsk?
S'agapo! Det betyder, jeg elsker dig. Jeg ved ikke lige, hvor sexet det er at høre for mænd... Haha, jeg siger det ikke til så mange.

ANNONCE
Nyt fotoalbum med lækre Maria Kassandra

Så hvis man hører de ord fra dig, så er den hjemme. Godt at vide. Hvor har du ellers været i verden?
Jeg elsker at rejse, og jeg har været i mindst halvdelen af alle Europas hovedstæder. Jeg elsker storbyer og historier, og så kan jeg godt lide USA. Min bror studerer i USA, og jeg har familie i New Jersey. Jeg har også været i Afrika og Asien.

Hvad er dit yndlingsland?
Grækenland! Landet har alt. Det er det venligste folkefærd i Europa, og folk er altid servicemindede og smilende. Og så er temperaturen altid god og stabil. Jeg har rejst på alle de almindelige turistdestinationer, men jeg tager altid Grækenland, for det slår alt!

Hvad kan du bedst lide ved Danmark?
Jeg synes at København er Skandinaviens bedste hovedstad. Her er meget internationalt, der er et fedt natteliv og gode shoppingmuligheder.

ANNONCE
Nyt fotoalbum med lækre Maria Kassandra

Er der så noget du ikke kan lide ved Danmark?
Ja, det danske skattesystem! Det er jo sindssygt. Jeg bor i Norge, og vi har en høj skat på omtrent 20 procent, men så kom jeg til Danmark, og så tog de næsten alle mine penge, haha! Jeg troede ikke mine egne øjne, men sådan er det jo. Jeg vil også gerne komme med en opfordring til de danske mænd om at droppe cigaretterne. Det er usundt og ser dumt ud!

Hvad ville du ønske alle mænd vidste om kvinder?
Når kvinder er sure, så må man som mand gerne gå hen til hende og bare kysse hende. Så bliver alt godt igen. Mænd har en tendens til at distancere sig, hvis der er problemer i et forhold. De skal bare tage sig sammen og kysse hende.

Hvad drikker du, når du er ude?
Jeg kan godt lide cocktails eller et glas hvidvin. Helst Chardonnay. Eller to glas vin er det nok nærmere, haha.

ANNONCE
Nyt fotoalbum med lækre Maria Kassandra

Det er jo også halv pris i Danmark. Her kommer et lidt funky spørgsmål: Hvis du nu kunne vælge et album, hvad ville så være soundtracket til dit liv?
Haha. Ja, den var godt nok dyb. Det er desværre sjældent, jeg hører fulde albums, og jeg kan slet ikke huske, hvad de hedder. Jeg bruger lister på Spotify og finder enkelte sange, som jeg elsker i stedet. Men jeg kan lide næsten al slags musik med undtagelse af hård rock. Jeg har til gengæld et motto i livet, som lyder: 'Baby gets, what baby wants!'

Har du en hilsen til M!'s læsere?
Ja, jeg håber, I kan lide billederne! Og hold nu op med at ryge og gå så meget i Converse, haha!

 

 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt