Magasinet M!

Nyt håb for folk med penis-misundelse: Forskere afslører ny "genial" forstørrelsesmetode

Vi er skeptiske...Nyt håb for folk med penis-misundelse: Forskere afslører ny "genial" forstørrelsesmetode

Billeder af verdensstjernen Orlando Bloom skabte røre tidligere på måneden, da det ikke blot var almindelige billeder. Nej, det var billeder af Blooms manddom fra en ferie i Italien med kæresten Katy Perry. Lige til at blive misundelig af. Men hey, drenge! Det kan godt være, at Blooms kalorius var et imponerende syn (jo, det er faktisk muligt at finde et ucensureret billede eller to fra hans nøgen-ferie), men nu er det faktisk muligt at få en penis præcist som Bloom - takket være en ny, genial forstørrelsesmetoder.

ANNONCE

Det er et hold mexicanske og amerikanske forskere, som er kommet op med denne revolutionerende behandling, der i bund og grund indebærer, at manden får sprøjet små platic-perler (!) ind i mandens penis, skriver engelske The Mirror.

Metoden er rent faktisk ikke ny. Man har nemlig gjort sådan under kosmetiske ansigtsoperationer i årevis, men nu hævder forskerne altså, at det også er muligt at gøre med succes under bæltestedet. En ting, der ifølge forskerne vil kunne få din bedste ven til at vokse betydeligt.

Men hvordan virker det så? Jo, forskerne siger, at metoden indtil nu har virket i næsten alle tilfælde, da perlerne åbenbart fremmer og skaber ekstra væv, som så vokser omkring dem.

Ifølge dermatolog Dr. Luis Casavantes, som selv har forsket i sikre metoder inden for penisforstørrelser, siger ifølge The Mirror, at en ukendt procentdel af alle mænd, vil løbe enhver risiko for at få sig en større penis. Indtil videre har indsprøjtninger i kalorius ofte været ret problemfyldte, men nu ser det altså ud til at blive en noget mere sikker beslutning at træffe, hvis man altså vælger, at der skal ske lidt for neden.

Perler i penis er ikke et helt nyt fænomen. Tidligere i år kom det nemlig frem, at flere mænd poppede perler ind i deres penisser for at hjælpe til med at give kvinderne bedre orgasmer. Men det er en anden historie.

ANNONCE
Del

Seneste nyt