Magasinet M!

Nyt Hollywood-øjenguf!

Hvem vil vi se i Hollywood-filmene fremover? M! har tjekket det nye kuld fra filmbyen

Nyt Hollywood-øjenguf!

Hvem vil vi se i Hollywood-filmene fremover? M! har tjekket det nye kuld fra filmbyen, som, vi håber, vil dominere på din fladskærm inden for de næste år. Det vil i hvert fald være pænt at se på.

Amanda Bynes
Den 22-årige babe blev kendt som Jennie Garths (Kelly fra 90210) lillesøster i "What I like about you", men har fået et mindre gennembrud som Penny i "Hairspray".

Alice Greczyn
21 år og lækker. En ganske fin kombination, som den unge dame udnytter i fx "Dukes of Hazzard" og som snart kan ses i actionfilmen "Exit Speed"

Hayden Panettiere
Er du fan af "Heroes", må du også være fan af 18-årige Hayden. Hendes første kendte rolle var som Maddie i Ally McBeal, som hun dog heldigvis voksede fra.

Megan Fox
Du så hende i "Transformers" og faldt for den 22-årige Jolie-lookalike, som du også kan se i tv-serien "Hope & Faith", hvor hun spiller datteren Sydney.

Michelle Trachtenberg
"Buffy" ville ikke havde været det samme uden hendes frække lillesøster Dawn, som efterhånden er blevet 22. Hun har også spillet med i tv-serien "Robot Chicken" under navnet Amanda Bynes... spooky!

Vanessa Anne Hudgens
En af de få grunde til at se "High School Musical" er dejlige Vanessa på 20. Udover de tåkrummende film har vi heldigvis også oplevet hende med knap så meget tøj på. Mere af det og mindre High School tak!

Ashley Tisdale
Den 23-årige hottie har været med i flere Disney produktioner som "Hannah Montana" og "Kim Possible", og er udover Vanessa Anne Hudgens den eneste anden grund til at se "High School Musical".

Kristin Cavallari
MTVs "Laguna Beach" gav os den 20-årige blondine og tak for det. Hun har også været på rollelisten i "Veronica Mars" og i en tv-serie ved navn "Cheerleader Camp", som lyder særdeles interessant.

Vær med i det store Hollywood-battle her

ANNONCE
Del

Seneste nyt