Magasinet M!

Nyt job? Bliv testperson af bondage sexlegetøj

Hvis du går og gemmer på en indre Mr. Grey..Når der går lidt for meget rutine i den i soveværelset, ved man, at det er tid til at prøve noget nyt. Men hvad? Mulighederne er mange, og det kan virke både uoverskueligt og dyrt at beslutte, hvor man skal starte, og hvor man skal slutte. Drømmer du alligevel om at være den nye Mr. Grey, så har sexshoppen Winkwink.dk måske gjort det lidt lettere for dig, idet de endnu engang søger testere til at afprøve sexlegetøj. Denne gang er temaet bondage i forbindelse med, at den nye Fifty Shades of Grey Darker kommer i biografen d.14 februar, så hvis du er vild med piske, håndjern, blindfold og andet i den stil, så er det nu, du skal søge. 

Jeg fortrækker altid selv at læse hvad den enkelte bruger synes, da jeg finder det mere troværdigt og derfor har vi valgt at lave dette jobopslag. Vi ved at rigtig mange førstegangskøbere er på herrens mark, når det gælder ting til natbordsskuffen og derfor synes vi, at vi skal lade vores kunder dele deres erfaring med deres sexlegetøj og lingeri,” udtaler Kristoffer Hjerrild, indehaver af Winkwink.dk.

Shoppen forventer at modtage mere end 500 ansøgninger, da blandt andet Fifty Shades of Grey har været medvirkende til at pirre danskernes nysgerrighed ved at åbne op for en verden, som mange godt kunne tænke sig at tage del i, men som alligevel kan være lidt af en mundfuld.

Der er en del danskere, som egentlig gerne vil prøve bondage og andet frækt sexlegetøj ligesom i filmen Fifty Shades of Grey, så vi regner stærkt med, at vi modtager en masse ansøgninger fra f.eks. også hr. og fru. Danmark, der skal prøve nogle nye grænser af,” fortæller Kristoffer Hjerrild.

Så hvis du kunne tænke dig at indtage pladsen som Mr. Grey i det Røde Smertekammer, så beder Winkwink.dk om, at du:

- Er åben overfor test af bondage sexlegetøj mm.
- Deler vores passion for frækt lingeri/sexlegetøj
- Er nysgerrig i at prøve nye grænser af
- Er god til at formulere dig skriftligt på dansk

Er du det? Så skynd dig at søge lige her - der er åbenbart nok om buddet!

ANNONCE
Del

Seneste nyt