Magasinet M!

Nyt om GTA 6: Retur til Vice City

Nye detaljer om Grand Theft Auto VI.

GTA har længe været en af de mest imponerende spil-franchises på markedet, hvor folk har haft mulighed for at brænde hundredevis af timer af på at begive sig ud på et kriminelt sidespor og gå amok uden konsekvenser.

Pludselig finder du dig selv spille så længe, at du forsøger at blive en lovlydig borger ved at køre rigtigt efter trafikreglerne - vi har alle været der!

Deres største til dato var deres seneste installation, GTA V, som folk stadigvæk spiller i høj grad 5 år efter spillets release - no wonder at spillet blev det bedst sælgende videospil nogensinde tilbage i 2017.

Der har været mange rygter omkring det næste kapitel i Rockstars famøse franchise- GTA VI - blandt andet for syv måneder siden, hvor skuespiller Tim Neff opdaterede sit CV med titlen ‘Grand Theft Auto 6’ - eller under et interview tilbage i ’16, hvor Rockstar-crewet overvejede Tokyo som en location.

The Know, som tidligere har været skarpe til at lække detaljer om kommende produktioner (og desuden haft ret i mange af tilfældene), har fundet nye koncepter, der indikerer, at vi vender tilbage til Vice City i det sjette spil.

De uploadede for nyligt en video, hvor der er inkluderet location, en mulig hovedperson og en releasedato.

Se videoen herunder:

ANNONCE

Spillet har indtil videre kodenavnet ‘Project Americas’ og skulle efter sigende give spilleren mulighed for at rejse mellem Vice City og Sydamerika - muligvis i en form for drug run.

Desuden bliver det måske muligt at spille en kvindelig hovedkarakter for første gang!

På sit nuværende stadie, såfremt detaljerne er ægte, så vil GTA 6 blive lanceret i 2022.

Holy fuck!

Mens du venter på GTA 6 kan du købe 5'eren for kun 205 kr. hos Coolshop.dk.

ANNONCE
Nyt om GTA 6: Retur til Vice City
Del

Seneste nyt

Annonce