Magasinet M!

Nyt studie afslører: Folk der bruger emojis har mere sex

De kan være irriterende og ligegyldige, men nu viser et nyt studie, at du rent faktisk får mere på den dumme, hvis du bruger dem. Vi taler selvfølgelig om emojis.



Din mor bruger dem i flæng. Emojis. Om hun så falder ind under denne kategori, er ikke til at sige. Men lad os lade være med at tænke for meget over det. Faktum er dog, at en ny, årlig spørgeskemaundersøgelse foretaget af Match.com, der inkluderer mere end 5.600 svar fra folk på 18 år eller derover i USA, har kortlagt voksnes datingvaner. Heri har man ikke bare fundet ud af, at 31 procent af alle singler mødte deres sidste date online, men også at de, der bruger emojis regelmæssigt, har mere sex end de, der ikke gør.

Det skriver sitet Bustle.com.

Herunder kan du se fem ting, som folk, der bruger (eller over-bruger) de små, søde tilføjelser til deres beskeder, har mere succes med end resten af folket.
ANNONCE
Istock - Nyt studie afslører: Folk der bruger emojis har mere sex Istock

Emoji-brugere går på flere dates

Ifølge studiet gik 52 procent af alle singler, der bruges emojis, på mindst én date det forgangne år. Kun 27 procent af singlerne, som aldrig bruger emojis, kunne skrive under på det samme. Det skal dog siges, at de, som bruger emojis, også har en tendens til at have en eller flere dating-apps, hvilket selvfølgelig forøger deres muligheder for en date. Men er du en af dem, der synes, emojis er dumme, burde du måske alligevel overveje at inkludere et par stykker, næste gang du skriver med en dame.

Emoji-brugere har mere sex

Af de folk, der svarede på spørgeskemaundersøgelse, svarede 54 procent af emoji-singlerne, at de havde haft sex mindst én gang inden for det seneste år sammenlignet med 31 procent hos de emoji-kritiske singler. Understreger det vores pointe om, at emojis måske ikke er så skidt en ting igen?

Emoji-brugere har større sandsynlighed for at blive gift

Overraskende nok svarede dobbelt så mange emoji-brugere, end de, der ikke bruger emojis, at de gerne ville giftes. 62 procent sammenlignet med 30 procent. Det at blive gift er selvfølgelig ikke for alle, men det er alligevel opsigtsvækkende, at forskellen er så stor.

ANNONCE
Istock - Nyt studie afslører: Folk der bruger emojis har mere sex Istock

Mænd og kvinder flirter med de samme emojis

Uanset køn var de mest populære flirte-emojis ifølge undersøgelsen blinke-smileyen, den rødmende smiley og kyssesmileyen. Medmindre du har en super specifik intern joke i ærmet over for personen, du flirter med, er de nok også de mest brugte flirte-emojis, vi kan komme i tanke om (bortset fra auberginen, selvfølgelig, der ofte bliver brugt som symbol på mandens penis).

Emojis hjælper singler med at udtrykke dem selv

Dette opsummerer meget godt, hvorfor vi er så besatte af emojis. 51 procent af singlerne svarede nemlig, at de syntes, at emojis gav deres beskeder mere personlighed, mens 37 procent svarede, at emojis gjorde det lettere at udtrykke deres følelser. Selvom det er svært at konkludere, at emojis med sikkerhed vil fremme dit kærlighedsliv, giver det mening, at du har større succes på den front, hvis du på kæk vis viser din personlighed til dem, du er interesseret i. Og her er emojis i hvert fald et godt værktøj.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce