Magasinet M!

Nyt studie afslører: Så vigtig er din penis-størrelse for kvinderne

Det er et spørgsmål, der vender tilbage igen og igen: Hvor vigtig er størrelsen på mandens bedste ven set fra kvindernes synspunkt? Det svar er et nyt studie nu forsøgt at komme nærmere på.

Det er den ting, du har set mest på i hele dit liv. Og vi taler altså ikke om porno. Nej, din bedste ven. Din penis. Du har helt sikkert tænkt: "Er den stor nok? Den ser i hvert fald mindre ud end mine kammeraters. Hvad mon alle de Tinder-piger, jeg har onduleret hidtil, har tænkt?". Fat mod, kære ven. Et nyt studie forsøger nemlig at komme det svar nærmere.

Forskere fra Australian National University, Monash University og La Trobe University har nemlig fundet ud af, at størrelsen rent faktisk betyder noget - men kun når vi taler om et sammenhæng med din øvrige maskulinitet - inklusive din højde og størrelsen på din overkrop.

Det skriver sitet Maxim.

Så det er altså ikke kun størrelsen på lillemanden, kvinder interesserer sig for, men en kombination af attraktive kropsdele, de går efter.

ANNONCE
iStock - Nyt studie afslører: Så vigtig er din penis-størrelse for kvinderne iStock

I studiet fik en lang række kvinder vist 53 forskellige CGI-modeller af nøgne mandekroppe og blev bedt om at rate dem på en 7-trins-skala ud fra, hvor attraktive de var. Som forventet blev de figurer med en større fætter mellem benene ratet højere end dem med knap så imponerende genitalier. De figurer, der både havde højden med sig, brede skuldre og en stor penis blev ratet højest. Altså ingen overraskelse der.

Men ser man på de individuelle faktorer, viste svarene, at højden på manden og størrelsen på penissen scorede lige mange point. Det vil altså sige, at små mænd med store penisser og høje mænd med små mere eller mindre er lige hotte. Vi er alle vindere. Medmindre du selvfølgelig er en lille mand med en lille penis. Så er du knap så heldig.

Alligevel bør du notere dig, at studiet kun benyttede sig af CGI-figurer og ikke rigtige mænd, så nogen kan argumentere for, at det ikke er repræsentativt for mandekroppen. Kvinderne kunne ikke se, om CGI-manden havde venlige øjne, en god humor eller en loadet bank-konto, mens de skulle bedømme hans tiltrækningskraft. Så alt i alt bør man nok tage undersøgelsen med et gran salt. Hvilket er godt. For vi føler os i hvert fald som mere end bare vores penisser.

ANNONCE
Del

Seneste nyt