Magasinet M!

Nyt studie afslører: Sådan får du mere og bedre sex i din hverdag

Det her er ret overraskende, men giver egentlig god mening, når nu vi tænker over detPå med rengøringshandskerne og frem med guldskrubben, for laver du lige så mange huslige pligter derhjemme som din dame, kommer du til at få bedre sex - mere ofte (det giver pludselig rollespil en helt ny betydning). I hvert fald ifølge et nyt studie foretaget af familie-økologiprofessor Dr. Matt Johnson, University of Alberta.

LÆS OGSÅ: Pigerne svarer: Sådan er perfekt sex for os

I studiet, der har den dejlige titel "Skip the dishes? Not so fast! Sex and Housework Revisited" har han fulgt 1.300 tyske par over fem år og altså fundet ud af, at der er en sammenhæng mellem mængden af huslige pligter, manden har i hjemmet, og parrets seksuelle aktivitet. I de forhold, hvor de huslige pligter var ligeligt fordelt, havde parrene bedre sex og tilmed oftere. 

Til avisen Independent siger han dog, at det nok ikke vil være tilfældet i alle parforhold: 

"I ethvert forhold betyder mængden af husarbejde noget forskelligt i forhold til parrets kontekst. Baseret på deres egne forventninger til, hvad hver partner skal gøre derhjemme, og deres sammenligningsgrundlag i forhold til andre par, de kender."

LÆS OGSÅ: 10 genveje til at forbedre dit sexliv uden Viagra

ANNONCE
Nyt studie afslører: Sådan får du mere og bedre sex i din hverdag

Dr. Johnsons studie er den diametrale modsætning til 2012-studiet "Egalitarianism, Housework and Sexual Frequency in Marriage", som påstod, at par ikke har særligt meget sex, hvis en mand hjælper til med husarbejdet, som generelt er blevet betragtet som noget, kvinder udfører (hallo, vi er i 2015!)

Men Johnson forsvarer sine fund, som af andre eksperter er blevet forklaret med, at der er kulturelle forskelle mellem USA og Tyskland:

"Studiet fra 2012 lød ikke rigtigt i mine ører. Det passede ikke sammen med min intuition og baggrund som parterapeut. Jo, der er måske kulturelle forskelle, men hvis man skulle følge logikken fra det tidligere studie, ville vi i Tyskland havde oplevet en negativ effekt i endnu højere grad, da tyskere er lidt mere traditionelle. Men det var overhovedet ikke tilfældet."

Vi ved godt, hvem der tager opvasken hele næste uge hjemme ved os.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE