Magasinet M!

Nyt studie: Her er den overvejende grund til at hun vil knalde med dig

Og nej, det er ikke på grund af din nyerhvervede BMW.Har du nogensinde tænkt over følgende: Hvorfor har kvinder sex? Hvad er deres grunde til, at de gerne vil ride på din lillemand?

Du tænker sikkert: "LOL, kvinder har sgu da sex, fordi de er liderlige".

Selvfølgelig. Det har du ret i. Men har du så tænkt over, hvorfor de bliver liderlige? Og hvad der motiverer dem til at knalde med dig?

Ifølge sitet Maxim har et studie tidligere fundet frem til 237 klare årsager til, hvorfor folk har sex. Dette inkluderede ting som "jeg ville gerne have en orgasme", "jeg ville gerne forfremmes" og "jeg ville føle mig tættere på Gud (HVAD?)".

Men nu har et nyt studie udgivet i Archives of Sexual Behavior fundet et smallere sæt årsager til, hvorfor kvinder vil samle grimrianer som dig op og give dig den helt store tur. Og det er rent faktisk ikke noget, der kommer som den store overraskelse.

I studiet gav forskere 510 kvinder en liste med 140 forskellige motiver for at have sex og bad dem rangere disse årsager i to forskellige kontekster; hvis du var i et fast forhold, eller hvis det bare var en tilfældig, du mødte. Ikke overraskende afslørede resultaterne, at den mest almindelige grund, for at en kvinde vil have sex med en tilfældig, er, at hun synes, han er lækker. Herunder følger en række af svarene:

- Jeg ville gerne opleve den fysiske nydelse

- Personens fysiske udseende tændte mig

- Jeg var liderlig

- Det føles godt.

Altså ingen overraskelse dér. Vi er jo alle på jagt efter nydelse. Men der var andre boller på suppen, da kvinderne blev bedt om at komme med de overvejende grunde til at have sex med en fast partner. Her var det mere det følelsesmæssige end det fysiske. Et par af svarene lød således:

- Jeg ville vise min kærlighed over for personen

- Jeg havde lyst til følelsesmæssig tæthed.

ANNONCE
Nyt studie: Her er den overvejende grund til at hun vil knalde med dig

Yes! Som du nok kan se ganske tydeligt, vil kvinder have sex med dig af to årsager:

1: Hun er single, du er lækker, og hun vil gerne en tur med nattoget? hele natten.

2: Du dater hende allerede, og hun vil gerne vise, at hun elsker dig ved at sidde på din pik.

Selv tak!

Del

Seneste nyt

ANNONCE