Magasinet M!

Nyt toilet er designet til at få folk til at droppe de lange lokumspauser på jobbet

Ny opfindelse skal gives os mindre tid til Candy Crush på tønden.

Uanset hvor meget du elsker eller hader dit job og dine kollegaer, så er toiletpauserne guld værd. Specielt de lidt længere pauser, skide-pauserne, er guld værd. Her kan du lige skimte dagens nyheder på BT, spille lidt Candy Crush, eller noget helt andet.

Vi kender det allesammen. Det er en tidsrøver. Det er mig-tid. 

Men det kan snart være forbi. 

Det almindelige toilet, som vi kender det, har nemlig fået en make-over. ´StandardToilet´ som det bliver kaldt, lyder jo egentlig ret fredeligt, men det kommer til at ændre vores skide-pauser for evigt.

Toilettet er designet til at opfordre os til at bruge kortere tid på tønden. Og der er allerede stor efterspørgsel efter det nye toilet.  

Toilettet skal gøre det rigtig ubehageligt at gå på tønden. Det er sat i 13 graders vinkel, hvilket kan sammenlignes med en god squat-stilling. Stillingen lægger belastning på benene, og man har helt automatisk lyst til at rejse sig efter maks fem minutter. 

"Det anslås, alene i Storbritannien, at det koster virksomhederne omkring £4 milliarder om året, for de holdte længerevarende pauser som fx toiletbesøg", siger Mahabir Gill fra StandardToilet.

Hvordan de er kommet frem til det præcise tal, det vides ikke.

Men en anden undersøgelse af Protecting.co.uk, som er foretaget i otte byer i UK, viser at den gennemsnitlige medarbejder bruger op til 28 minutter på toilettet på en enkelt dag.

Det svarer til 2 timer og 20 minutter om ugen. Hvor du får løn for at sidde på toilettet og spille Candy Crush, eller hvad nu foretager dig. 

Men det er ikke alle, der synes, der skal kigges kritisk på medarbejdernes toiletbesøg.

"At se brugen på toilettet som en trussel, er den forkerte måde at se problemet på.

Jeg tror vigtigheden af toiletbesøget som tilflugtssted i løbet af en arbejdsdag siger mere om utilstrækkelige arbejdsområder og tung arbejdsbelastning end det gør om medarbejderne selv", siger Charlotte Jones, medforfatter af projektet ´Around the Toilet´. 

Lad os nu bare skide i fred. Vi har brug for det. 

ANNONCE
Nyt toilet er designet til at få folk til at droppe de lange lokumspauser på jobbet
Del

Seneste nyt