Magasinet M!

Oddset Kit, det lyder da meget godt, ik?

Kit er 22 år gammel og kommer fra Gørløse


Mød Kit, hun kunne være din nabos datter. En eller andens datter skal hun jo være for faen. I fremtiden kan det dog være, at du kommer til, at se Kit på samtlige busskure i hele landet. Vælg derfor klogt at læse videre, for det er dig, som bestemmer, om det skal ske!Kort fortalt: Oddset leder efter en afløser for hende dér Oddset Janni. Der har vist været lidt snyd med stemmerne. Kath ligger nummer 1, Kit ligger nummer 2…Efter håndsoprækning på redaktionen, blev vi enige om, at stemme på Kit på Facebook… Mest fordi Kit bare klinger bedre før Kath. Vi støvede derfor Kit op og fik hende i et studie.Mål: At vi ved selvsyn kunne se, om vi nu også magter, at se hende plastret til over hele Danmark… Svaret blev, Ja tak!

ANNONCE
Oddset Kit, det lyder da meget godt, ik?


Hvorfor Oddset? Jamen det var lidt i Sjov, det med ”Der er så meget kvinder ikke forstår” er jo lidt selvironisk.. men nu hvor konkurrencen er så tæt på at slutte, er det blevet mere alvor! Det lyder jo også som et meget fedt job!Hvorfor skal du være Oddsets nye pige?

Oddset søger en sød og charmerende kvinde, og det er jo mig, haha!Hvilken slags bold er den sjoveste?

Pas… eller øhh Fodbold?Hvad laver du til dagligt?

Jeg er studerende og læser til Pædagog Assistent. Jeg vil vildt gerne arbejde på et spædbørns børnehjem, for at gøre en forskelHvor er du om 10 år?

Så har jeg nok 2 børn et godt arbejde – og er måske stadig Oddset pige ha ha!Der har været noget med snyd omkring stemmerne og Kath på førstepladsen- Hvor mange indere har stemt på dig?

Forhåbentlig ikke nogen da!… Altså jeg har haft fat i hele mit netværk for at vinde. Alt fra  Facebook, til venner og bekendte, min skole, og min kærestes fodboldhold! Man kan vel kun gøre sit bedste og håbe det er nok!Hvad vil du sige til folk der læser med?

At jeg er den bedste af dem alle sammen, haha!5 hurtigeLamborghini eller Porsche? 

LamborghiniShopping med pigerne eller øl med drengene?

Shopping med pigerneG-streng eller Hot-Pants?

G-streng2 fyre eller 2 piger?

Øhhm, hmm nej… Pas!Vegas eller Las Palmas?

– begge dele, jeg har ikke været nogen af stederne!En offentlig jobsamtale

Det store spørgsmål nu, er vel egentlig, om det er noget vi kommer til at se mere af i fremtiden? Altså en offentlig jobsamtale hvor den som samler flest stemmer vinder?

I forlængelse af det, kan man så forestille sig, at virksomheder vælger at ansætte på baggrund af Facebook venner. Simpelthen udfra devisen om, at den person er god til at skabe netværk?– Sådan! Så fik vi lige vendt denne månedens babe til noget halvseriøst, men det skal der jo også være plads til...Vil du være med til at bestemme, hvem der vinder så stem på Facebook ved at klikke her

ANNONCE
Del

Seneste nyt