Magasinet M!

Øl gør dig bedre i sengen

Vil du skabe mere glæde i soveværelset? Så anbefaler videnskaben, at du tager en øl, inden I kravler under dynen.

Øl gør dig bedre i sengen

Du har måske selv haft det på fornemmelsen, og nu har eksperterne også skrevet under på det: Du bliver bedre i sengen af at tage en øl. I sin bog, The Married Sex Solution: A Realistic Guide to Saving Your Sex Life, har sexologen Dr. Kat Van Kirk samlet en stribe fordele ved at varme op med en øl eller to, inden turen går ind i soveværelset.

For det første holder du længere. Mens spiritus kan give problemer med overhovedet at præstere, er øl nemlig fyldt med planteøstrogener (fytoøstrogener), som - ifølge studier - forsinker mandens orgasme, så du i det mindste kommer forbi første nummer på din playliste på Spotify, inden det hele er overstået.

Læs også: Chokolade booster din træning

Faktisk er mørk øl som portere og stouts endnu bedre end lyse øl. De mørke øl indeholder nemlig mere jern, og det er godt, da det både øger antallet af røde blodlegemer og sætter gang i blodcirkulationen, hvilket, ahem - og her må vi igen henvise til forskerne - giver en hårdere og længerevarende erektion.

Ifølge en rapport fra The European Journal of Epidemiology øger særligt kold øl i øvrigt mandens sexlyst, ligesom undersøgelser viser, at der blandt moderate øldrikkere var 31 procent mindre risiko for hjertekar-sygdomme i forhold til folk, som ikke drikker.

Vi vil dog gerne runde af med at sige, at der ikke er nogen lineær sammenhæng mellem, hvor mange øl man drikker, og hvor god man er i sengen. Men når videnskabsfolkene opfinder dén øl, lover vi at fortælle dig alt om det.

Læs også: Disse dele af din krop er kvinderne meste vilde med

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce