Magasinet M!

Officiel trailer til Mindhunter sæson 2 løfter sløret for sæsonens seriemordere

Den anden sæson vil fokusere på Atlanta seriemorderne fra 1979-1981

Hele verden over er folk blevet taget med storm af Netflix serien, ´Mindhunter´, som viser, hvordan to FBI agenter lægger en psykologisk plan for at fange seriemodere. Det er snart mere end et år siden, at sæson 1 kom ud, og nu får vi endelig lov til at se, hvad sæson 2 skal omhandle. 

I traileren ser vi agent Holden Ford (Jonathan Groff) og Bill Tench (Holt McCallany), tale med den berømte seriemorder Ed Kemper om, hvordan de skal finde den næste seriemorder. Vi ser også bl.a. kultlederen, Charles Manson  og David Richard Berkowitz (Son of Sam), som slog otte mennesker ihjel i sommeren 1976. 

Den anden sæson vil fokusere på Atlanta seriemorderne fra 1979-1981, hvor mindst 28 børn, unge og voksne blev slået ihjel.  

Den officielle beskrivelse af ´Mindhunter´ sæson 2 lyder:

"FBI agenterne Holden Ford og Bill Tench går dybere ind i psyken på nogle af dem, som har gjort det utænkelige. Med hjælp fra psykolog, Wendy Carr, anvender de deres banebrydende adfærdsanalyse til jagt på berygtede seriemordere".

Mindhunter sæson 2 indeholder ni afsnit, og bliver frigivet på Netflix den 16. august. Der er vist god grund til at glæde sig!

ANNONCE
Mindhunter sæson 2 - trailer
Del

Seneste nyt