Magasinet M!

Olivia Sofie er Ugens Instababe: Du skal minimum være fire år ældre end mig

Hun er blot 19 år, men ved udemærket godt, hvordan hendes drømmefyr skal se ud og hvordan man imponerer hende på en date.

Navn: Olivia Sofie Munk Andreassen

Beskæftigelse: Sabbatår og arbejder i weekenden som bartender på en bar- og natklub

Alder: 19 år

Bopæl: Odense

Civilstatus: Single

Særlige kendetegn: Lange blonde hår, lange øjenvipper og mine ret store, naturlige bryster

Instagram: oliviasofie

Snapchat: oliviasofie

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på skh@connery.dk

ANNONCE

Olivia Sofie laver takeover hele dagen på M!s Snapchat, megetmerem. Hop ind og følg med!

???? #zakynthos16 #summer

Et opslag delt af Olivia Sofie Munk Andreassen (@oliviasofie) den

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

Jeg er meget beæret over at blive valgt som Ugens Instababe på M. Det er et kæmpe kompliment og et boost til selvtilliden. Da jeg var yngre, var jeg altid ret grim, snobbet og upopulær, men her de senere år har det vendt 180 grader. Jeg er blevet meget mere udadvendt og positiv, hvilket også har gjort , at jeg har fået mange nye og dejlige venner.

Friends, sun, sand and sea. That sound like summer to me ????

Et opslag delt af Olivia Sofie Munk Andreassen (@oliviasofie) den

ANNONCE

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg gik til kunstskøjteløb i seks år, fra jeg var 12-18 år gammel. Dengang trænede jeg op mod 14 gange i ugen, både med træning på is, styrketræning og ballet. Jeg stoppede med at skøjte, fordi det simpelthen tog for meget af min tid. Jeg havde næsten intet tid til hverken venner eller skole. Men, skøjteløb har lært mig meget om udholdenhed og gjort mig meget smidig, så det noget jeg stadig bruger idag.

Je te veux

Et opslag delt af Olivia Sofie Munk Andreassen (@oliviasofie) den

ANNONCE

Hvor går din næste rejse hen?

Jeg er faktisk lige kommet hjem fra Paris, men min næste rejse går forhåbentlig sydpå. Jeg elsker generelt at være på ferie, men kunne godt bruge en rigtig charterrejse til Spanien eller lignende.

ANNONCE

Hvad er det bedste du ved? Og hvad er det værste du ved?

Det bedste jeg ved er at hygge mig med mine venner og veninder. Det er egentlig lidt ligemeget, hvad vi laver. Jeg elsker at putte og se film, men synes også det er for fedt at tage i byen. 

Det værste jeg ved er helt sikkert tømmermænd. Jeg får altid mega slemme tømmermænd, hvilket jeg virkelig ikke synes er helt fair eftersom, at jeg kun er 19. Jeg håber ikke de bliver værre med årene i hvert fald.

Can?t see the haters.. my lashes too long ?

Et opslag delt af Olivia Sofie Munk Andreassen (@oliviasofie) den

ANNONCE

Hvad er din yndlings TV-serie og hvorfor?

Jeg har faktisk to yndlingsserier og de er meget forskellige. Den ene er "Disappeared", som handler om folk der forsvinder, og er en rigtig kriminalserie. Dem kan jeg godt lide at se, fordi det interesserer mig meget, da jeg gerne vil være kriminalefterforsker i fremtiden. Den anden serie, jeg virkelig elsker er helt ovre i en anden boltgade. Nemlig "Landmand søger kærlighed". Den serie elsker jeg, fordi det er mega akavet og sjovt på samme tid, også synes jeg bare livet på landet virker så hyggeligt.

?????

Et opslag delt af Olivia Sofie Munk Andreassen (@oliviasofie) den

ANNONCE

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave? Hvordan er den perfekte date i følge dig?

Jeg synes tit, at det kan være lidt akavet at tage på date. Hvis det er første gang man møder hinanden, synes jeg enten det skal være noget aktivt eller at se en film, for så er der altid et eller andet at snakke om. Jeg synes, at jeg er god til ikke at gøre det akavet, men hvis man ikke har noget tilfælles kan man altid sige noget om omgivelserne eller filmen. Men den ultimative drømmedate ville nok være en skøjtedate. Så jeg kan blære mig!

ANNONCE

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået?

Jeg var garderobepige på en natklub i Odense for 2 år siden. Det var en ret sej og rå klub. Der kommer så en fyr hen til mig og spørger: " Er du ikke lidt for pæn til at arbejde her? Burde du ikke arbejde oppe på Aya (finere klub en etage over der, hvor jeg arbejdede)?". Jeg stod bare helt paf og fattede ikke rigtig hensigten, med det han sagde. Så jeg smilte og vinkede bare. Den virker hver gang.

It?s all fun and games until you realize it?s Monday tomorrow ?

Et opslag delt af Olivia Sofie Munk Andreassen (@oliviasofie) den

ANNONCE

Hvad gør en mand sexet?

Jeg synes, at en mand er sexet, når han hviler i sig selv, har god stil og er veltrænet. Også har jeg en svaghed for skæg.

Udover det, så skal du minimum være fire år ældre end mig.

ANNONCE

Hvad er det vigtigste du har lært om mænd? 

Det vigtigste jeg har lært, om mænd er, at de er meget forskellige. Jeg kommer tit til at skære alle over en kam, og ikke give dem en chance, fordi jeg er bange for det ender på samme måde. Det er stadig noget jeg arbejder meget med.

???? #filurergodt #godeting #dkerok

Et opslag delt af Olivia Sofie Munk Andreassen (@oliviasofie) den

ANNONCE

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Med hensyn til sex, så er jeg meget eftertænksom og kræsen. Der skal meget til, før jeg har sex med folk. Derudover synes jeg sex er utrolig privat, så min vildeste sexoplevelse skete på en ferie i Grækenland og resten må i tænke jer til.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Simone Klindt Simone Klindt

Følg på:
Instagram

Simone er M!'s babe-boss. Når hun ikke lige har travlt med at få styr på den næste babe, arbejder hun mere overordnet med kommunikationen i huset. 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt