Magasinet M!

Om 2 sekunder rammer toget perronen som en dødbringende lavine

Her er et godt råd: Lad være med at stille dig forrest i køen, når du venter på et tog, efter at der faldet en meter sne.

Om 2 sekunder rammer toget perronen som en dødbringende lavine

Du kender godt det der med at have travlt med at komme først ind i toget for at få dig den bedste plads, ikke? Vi skal ikke være herrer over, hvad du er mest tryg ved, men du burde lige tænke dig ekstra godt om, næste gang du maser dig på i togkøen, hvis der eksempelvis er faldet en meter sne henover natten. Stå hellere så langt som muligt fra perronen, medmindre du vil fanges i det, der mest af alt minder om en lavine.

Klippet herunder er optaget på en mindre station i USA, efter at stormen Stella for nyligt hærgede den amerikanske østkyst og efterlod langt over en meter sne i eksempelvis staten New York. Hvorfor toget kører så hurtigt ind på perronen, er uvist, men det virker lidt som om, at der ikke er helt styr på situationen. En af de ventende var ifølge Gizmodo en mand ved navn Nick Colvin, som til vores store held fangede episoden på kamera - og så endda i slowmotion - indtil han selv blev "begravet" af sneen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce