Magasinet M!

Om Toiletbrætter

Set fra en b-skål...

Om Toiletbrætter
Du er en stor dreng, men har du lyst til at sætte dig ned uden toiletbræt under ballerne?

Klokken 3 om natten, er det ikke altid man gider tænde lyset, og hvis vi piger er rigtig trætte, kigger vi ikke efter før vi sætter os ned. Et lille eksperiment, gå ud på toilettet, slå brættet op, sæt dig ned... Nu kan du selv se, hvor irriterende det er. Husk endvidere at hver gang du glemmer at slå brættet ned, medfører det næsten altid automatisk et skænderi, og er det virkelig det værd?

Hvis du slår brættet op, slår du det også ned igen. Du udfører en handling, så er det kun fair, at du også udfører modhandlingen. Hvorfor skal vi trækkes med, at dit sigtekorn ikke virker?

En kold røv er i øvrigt ikke altid det bedste middel til at få det du gerne vil have. Hvis vores røv er kold, sker der som oftest heller ikke noget andet i sengen, end at vi sover.

En fyr sagde på et tidspunkt til mig; "hvis toiletbrættet er nede, så pisser vi på det." Det er nok den dårligste undskyldning jeg nogensinde har hørt. Hvis toiletbrættet er nede, så sæt dig! Så stor er den heller ikke! Den kan sagtens være dernede. Hvis du pisser på brættet, når det er nede, så er du ikke voksen nok til at gå på toilettet selv. Hvis den virkelig ikke kan ramme, så skal du nok øve dig lidt mere, og så er det nok smart at have brættet nede. Det giver ligesom noget at sigte efter.

Når vi nu taler om toiletter, så husk lige håndvasken. De hænder som for et øjeblik siden stod på toilettet, er de samme hænder, som bagefter fedtes ud på fjernbetjeningen, på dit tastatur og på alle dørhåndtag. Det er ulækkert!! Vi ved godt i elsker den dernede, men vi har altså ikke lyst til altid at røre ved den alle andre steder i huset. Så hvis du ikke vasker hænder, kommer der pis-bakterier over det hele. Det medfører blot endnu et skænderi, og en kold røv i sengen!

Kort sagt, vi kvinder hader mænd, der ikke slår brættet ned efter sig. Det er noget af det klammeste at skulle være med til, og det er noget af det mest irriterende at komme ud for.

Så hermed et godt råd fra klummen Set fra en b-skål: "Slå brættet ned, vask dine hænder... om ikke for din egen, så for vores skyld!"
ANNONCE
Del

Seneste nyt