Magasinet M!

Onani Top 10

Sådan gør du gør-det-selv-sex lidt mere spændende!

Vi ved du gør det. Dine venner ved du gør det. Din kæreste ved du gør. For fa'en, selv din mor ved du gør det. Der er ingen grund til at skjule det eller være flov, for vi gør det alle sammen. De fleste af os gør det bare på en ret traditionel og kedelig måde. Derfor har vi lavet en lille guide til hvordan du pifter sagerne lidt op, når du kvæler anakondaen / giver aben smæk / polerer brandmanden / pudser den røde raket / laver finger-børn / spiller kødfløjte / pisker baby-sovs / siger goddag til den enøjede kneppe-dukke eller . Kort sagt, en Top 10 over de bedste onani-tips M! har kunnet skrabe sammen.

1. Stop lige inden målstregen
Et ældgammelt trick er, at stoppe med at onanere lige inden du kommer. Jo flere gange du gør det, jo vildere kommer du, når du ikke kan holde juicen inde længere.

2. Ild og is
Hav en lille skål med isterninger eller knust is klar. I samme øjeblik du kommer, så læg din frie hånd ned i is-skålen. Følelsen af noget iskoldt i den ene hånd og noget meget varmt i den anden hånd, skulle gi' oplevelsen et ekstra pift.

3. To boller i hånden er bedre end ti på taget
Hold dine boller mere eller mindre fast med den frie hånd, lige inden du kommer. Med denne metode mærker du hvordan din sæd bevæger sig gennem systemet, inden det til sidst kommer ud i det fri. Efter sigende en ret intens oplevelse.

4. Den glatte håndflade
Smør lidt glidecreme ind i håndfladen og gnid dit penishoved med håndfladen til du kommer. Dette lyder umiddelbart som et ret fedtet trick, men det er måske netop den variant du har brug for.

5. Ringenes Herre
Lav en ring rundt om roden af din penis, med din tommel og pegefinger. Lad så ringen glide opad. Når du når toppen, gør du nøjagtigt det samme med den anden hånd. Fortsæt med at skifte hænder, indtil du kommer.

6. Den fremmede
Ok, så denne her har vi "stjålet" fra Gone In 60 Seconds, men sæt dig på din hånd, indtil den sover. Når den er næsten følelsesløs, så begynd at onanere med den. Det lyder teknisk avanceret og hvordan skal man dog kunne bruge sin hånd, hvis den sover? Anyway, hvis det lykkes er det jo glimrende...eller også føles det bare som om der er en anden der rykker den af på dig!

7. V.I.P-onani
Hvis du vil prøve en luksus-rykker, så anskaf dig en såkaldt Fleshlight. Det er en gummi-agtig kopi af en vagina, der efter sigende skulle være det tætteste du kan komme på den ægte vare. Hvis den ægte vare altså lugtede af gummi og var presset ned i en lommelygte-formet dåse.

8. Tip til den frygtløse
Uha, der er nogle hæmninger der skal nedbrydes inden man prøver denne her. Sæt dig på hug og begynd at hive i raketten. Når du kan mærke at du er ved at komme, så begynd at presse let på din anus. Der sidder et virvar af følsomme nerver netop der, der i teorien burde give dig en virkelig intens oplevelse.

9. Banke-banke på
Behold underhylerne på og få pjeverten til at stå ret. Begynd så stille og roligt at banke let på pjevertens hoved, indtil du kommer. Det tager sikkert lang tid og man skal nok være ekstra følsom for at det virker, men det er da i det mindste ikke noget du har prøvet frø. Er det?

10. Barber bollerne
Det lyder måske ikke som noget særligt, men et par blankpolerede boller kan gøre en verden til forskel når du ruller en kød-blunt / renser riflen / dræner dragen / skræller guleroden / spiller lommebillard / klapper med en hånd / strækker ormen og så videre?

ANNONCE
Del

Seneste nyt