Magasinet M!

One night stand - Adam Braff

Det er weekend. Endelig! Så hvis du skal male byen rød efter en lang arbejdsuge, så er dagens artikel en rigtig lækkerbidsken. Især hvis du vil kærtegnes af enI dagens artikel fokuserer vi på energi. 
  
Du har sikkert haft følelsen før. Du har nogle succesoplevelser i bagen, gang i den, og ting kører.  Du er mere afslappet, du tør flere ting, og alting virker lidt nemmere. Overført til byen har du sikkert vadet frygtløs op til piger.... de gode replikker fløj ud af munden på dig uden du tænkte over det.... samtalen med pigen kørte bare..."instant chemistry" med folk omkring dig.
 
Hvis du tænker tilbage på en dag, hvor pigerne kom op til dig tilsyneladende uden grund, så er oddsene sandsynligvis, at din energi var i top.
 
Men så forsvinder den. Nu skal man tænke over, hvad man skal sige. Samtalen halter. Hun kigger knap så interesseret på dig. Dine åbningsreplikker er knap så smooth. Du tøver med at snakke til en lækker tøs. 
 
Og så bliver ting altid lidt sværere....Men det synes aldrig at ske for Ulven Peter, Gleager og Claus Elming, der lader til at hive laksene i land som en anden fisse-fisker.
 
Det gode er, at det ikke er medfødt. I hvert fald kun i sjældne tilfælde! 
 
Endnu bedre er, at det kan trænes. Målet er at hvile i sig selv, have den rigtige selvtillid, den rigtige energi,den rigtige karisma, der får pigerne til at komme ud af det blå og sige "Skål!" 
 
(Ja, hvis piger kommer op til dig ud af det blå og siger skål, kommer med en kommentar om dit kluns (ofte nedladende), så er det en åbning. En notorisk dansk klassiker. Mere om det en anden gang...)
 
Men det allerbedste er nok, at det kan bygges op. På kort tid. Meget kort tid. Og i modsætning til de fleste ting i livet (uanset hvad smart marketing prøver at overbevise dig om), så tager det ikke lang tid at bygge din energi og tiltrækning op på et niveau, hvor dit bytte skyder sig selv, inden du lader dit gevær. I dagens artikel fokuserer vi på energi. 

ANNONCE

Hvor lang tid tror du det tager? (Advarsel: Du bliver overrasket. Har du en drink i hånden, så sæt den ned.) 
 
En-to timer eller mindre. I gennemsnit. Aldrig mere. 
 
Det vil sige, at du i løbet af ganske kort tid kan få den super fede følelse af medvind; den rigtige energi; den rigtige karisma. 
 
**
Det er i øvrigt en af de ting, vi bruger tid på at bygge på vores Scorekurser. Det er derfor vores kursister har en succesrate på 124,34 %. Selv når de falder, falder de med svinet i en tøs' mund. True story. (Scorekursus) I al alvor så er opbygningen af den rette energi alfa og omega til succes. Selv udenfor dating. **
 
Nøglen er at bygge din sociale muskel op, inden du går ud. Hemmeligheden er, at bygge din energi op gradvist, at du er bombe af positive vibes, karisma og tiltrækning, det samme øjeblik, du træder ind på klubben.
 
Hvordan, spørger du måske? Hvis du vil have konkrete tips, så har jeg som hovedregel et par punkter, mine kursister og jeg følger:
 

  • Hav forskellige kommentarer parat til forskellige situationer. (Scor i Byen er proppet med eksempler.) Et eksempel er: "hold kæft mand, sikke en frankfurter jeg har. (mens du holder en hotdog bag ryggen) Kunne du tænke dig at smage en dejlig, stor, saftig, ekstatisk, himmelsk pølse?" (hiv den frem)
  • Tal mere end du plejer. Det er måske ikke så almindeligt i Danmark at snakke med fremmede, men folk kan lide en åben person, der giver dem et smil på læben. Fx i kiosken. Sig til "Marie" bag disken at hun skal sørge for den gode betjening, ellers bliver hun spanket af Papa.
  • Start samtaler i toget. "Du sidder da også og ser sej ud" eller "Hvis der bare var lidt flere mennesker inde i toget ville jeg besvime, hvis du griber mig..." ;-) eller "Har du en kniv i tasken? Den ser stor ud.."

Hvis du følger disse regler, så garanterer jeg dig for, du træder ind på klubben "i dit es." Så stil dig tilbage, vær social og nyd den fordel, du har. Dem med den gode energi vinder. Hver gang.
 
Mens de uforberedte må se frustrerede på. Trist men sandt. 
 
God tur i byen! 
 
I de kommende uger kan du følge Adams scoretips her på siden. Du er velkommen til at sende spørgsmål til Adam på https://singlecoach.dk/?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE