Magasinet M!

One night stands

Sådan klarer du dit one night stand. Nemt og bekvemt.

One night stands

Guide til det gode one night stand

Engangsknald er alt for ofte en mærkelig blanding af for meget sprut, for dårlig sex og en ordentlig dosis pinlighed næste morgen. Men sådan behøver det ikke være. M! viser dig hvordan du får det perfekte one night stand.

1. Vis hende hvad du vil

Når du er ved at hale en ungmø hjem fra byen, så vær ærlig om dine intentioner. Lad være med, at fortælle hende hvor smukke jeres børn vil blive - og hvor sød hun er. Det resulterer kun i, at hun tror, at I skal ligge i ske og snakke - eller at hun ikke forstår, hvornår hun skal smutte næste dag. Komplimenter hellere hende lækre røv og hvisk til hende hvad du drømmer om at gøre ved hendes krop. På den måde er hun lige så game som du er, når I endelig når til lagnerne.

2. Begræns alkoholen

Beslut dig. Vil du være stiv, eller vil du have sex. For mange øl resulterer kun i pinlige rejsningsproblemer og fumlende præstationer. Din engangsdate får ikke noget ud af det, og du får ikke noget ud af det. De eneste der får noget ud af det, er din dates sladrende veninder der nok skal fortælle ALLE, hvad det er, du kan, eller ikke kan, i sengen. 

3. Kom til sagen

Ja, det er hyggeligt at få en ekstra drink hjemme hos dig og fortælle hinanden jeres livshistorier. Men det resulterer kun i to ting. 1. I bliver for trætte og orker knap nok de egentlige aktiviteter. 2. Hun fortryder fordi du enten er for sød, for irriterende, for meget som hende eks eller fordi hun bare er et vægelsindet kvindfolk.

4. Drop fantasierne

Det er ikke en pige du lige har mødt, der skal være det første "offer" for din anal-tandlæge-pirat-kidnapnings fantasi. Med mindre hun selv foreslår det, så lad uafprøvede fantasier blive i skuffen...

5. Beskyt dig

Fordi du ikke gider få en sms'en: Jeg har klamydia, herpes, HIV, en baby der ligner dig...

6. Få hende ud

Et one night stand går hurtigt fra lækker til irriterende, hvis det varer hele weekenden. Er du hos hende - så opfind en fodboldkamp. Er hun hos dig, så inviter hende ud til brunch. Når I har spist skal du bare videre over til en ven.

7. Nej, jeg ringer ikke

Verden er sejere med klare aftaler. Hvis I ikke skal ses igen, så nøjes med at kysse hende og sige tak for en dejlig nat.

ANNONCE
Del

Seneste nyt