Magasinet M!

One Ring to Rule Them All

Lyden af små behårede fødder kommer nærmere

One Ring to Rule Them All

De sidste forberedelser til forløberne til Ringenes Herre-filmene er i gang og det forventes, at den første Hobbit-film rammer biograferne i 2010.

Forløberne til den enestående Ringenes Herre-trilogi er begyndt at røre på sig efter en del turbulens. Selskabet bag filmene, New Line, som har rettighederne til Hobbitten har ligget i strid med instruktøren fra de første tre film, Peter Jackson, om fordelingen af indtægterne. På et tidspunkt nægtede New Line, at Jackson ville få noget at gøre med de nye film, men efter en af nethistoriens hurtigste underskriftsindsamlinger kom selskabet på andre tanker. 40.000 inkarnerede fans insisterede på, han skulle deltage og sat overfor det, ændrede New Line mening.

Dog kommer Jackson med stor sandsynlighed ikke til at instruere, da han har travlt med blandt andet Tintin-filmen, men han bliver executive producer, så lidt af magien fra Ringenes Herre følger med. I stedet er Guillermo del Toro (Hellboy, Blade), udpeget som instruktør, og flere af skuespillerne fra de oprindelige film har sagt, de gerne vil være med. Heriblandt Ian McKellen (Gandalf), Elijah Woods (Frodo), mens der skal findes en ny og yngre Bilbo. Der er dog ikke skrevet nogle kontrakter endnu.

Den første Hobbit film vil efter sigende bygge på bogen, mens den anden udover bogen også vil fungere som en forbindelse til Ringenes Herre, så der er nok at glæde sig til.

Selvom der ikke er nogle officielle trailers endnu, skal I da ikke snydes, så her er nogle fans, der har forestillet sig:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce