Magasinet M!

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition

Gaven til Mr. Star Wars fanboy

Star Wars everything! 

Det kommer ikke som en overraskelse, at der her i december dukker læssevis af specielle Star Wars editions af alt. Det gælder også for mobilproducenten OnePlus, der har indgået et samarbejde med det fan-begavede franchise. 

OnePlus indgår partnerskab med Disney til 4-års jubilæum

"Vi er glade for at annoncere OnePlus5T Star Wars Limited Edition i samarbejde med en af de mest ventede film i året - Star Wars: The Last Jedi, for at fejre OnePlus 4 års jubilæum. Dette samarbejde er det første skridt, og en milepæl, vi længe har ønsket at fejre sammen med vores community i Norden." Lyder det fra OnePlus

ANNONCE

Salg af OnePlus 5T Star Wars Limited Edition finder sted i Finland, Danmark og Sverige og starter en dag efter Star Wars: The Last Jedi har premiere i biograferne landet over. Salget starter altså den 14. december på oneplus.net, samt hos 3 og YouSee butikker i Danmark. I Europa er OnePlus 5T Star Wars Limited Edition kun tilgængelig i Finland, Sverige og Danmark.

Star Wars har fortryllet generationer med deres mesterlige historiefortælling fra en galakse langt, langt væk, med det bedste inden for teknologi og underholdning, samt et stærkt engagement fra deres fansamfund. Tilsvarende harOnePlus også et dedikeret fællesskab, der er stærkt lidenskabeligt omkring det bedste inden for teknologi, design og omtanke for detaljer. Med dette enestående partnerskab kanOnePlus-brugere nyde kraften fra begge brands.

ANNONCE
OnePlus 5T Star Wars Limited Edition
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt