Magasinet M!

OnePlus 6T McLaren Edition: Verdens hurtigste smartphone??

OnePlus og McLaren lancerer limited Edition med 10 GB RAM

Dommen er endnu ikke fældet, men i hvert fald er der stor opmærksomhed på den nye OnePlus lancering i dag. 

Da OnePlus og McLaren for et par uger siden annoncerede et samarbejde, havde vi mest af alt forventet en limited Edition OnePlus 6T. Og måske ikke så meget andet.

Og det har vi fået. Men telefonen er også blevet udstyret med ekstra power: 

10 GB RAM og "Warp Charge 30"-opladning, der giver en dags strøm på blot 20 minutter.

ANNONCE
OnePlus 6T McLaren Edition: Verdens hurtigste smartphone??

OnePlus har inviteret os til McLaren's Research Center i England for at overvære afsløringen af den nye telefon, der mildest talt må tale direkte til de fleste McLaren og OnePlus-fans, og så alle andre lynhurtige typer, der er nede med carbon og power!

Det vigtigste:


OnePlus 6T McLaren Edition er en tunet udgave af OnePlus 6T. 


Den har fået et meget let genkendeligt McLaren design, konstrureret i kulfiber - det samme, der bruges til McLarens MCL33 F1-racere. Det er fedt på den der måde, som især drengerøve sætter pris på. 

Desuden er enheden omkranset af en McLaren F1 inspireret orange U-formet stribe, der følger bagsidens kant, fra toppen og ned. Og et McLaren F1 Racing logo, selvfølgelig. 

ANNONCE
OnePlus 6T McLaren Edition: Verdens hurtigste smartphone??

Men OnePlus har ikke blot lavet endnu en anderledes pyntet OnePlus 6T. Der er skruet blevet skruet en anelse under motorhjelmen på denne smartphone. 

Den er udstyret med hele 10 GB RAM, 2 mere end topversionen og 4 mere end den der sælges i størstedelen af de danske shops.

En anden lynhurtig detalje er tilføjelsen af Warp Charge 30, en hurtigere ladeteknologi, der på 20 minutter kan fylde strøm nok til en hel dags brug på det 3700 mAh store batteri. 


"En telefon, der leverer råstyrke på et niveau, vi aldrig har set før."

”OnePlus 6T McLaren Edition er kulminationen på flere måneders samarbejde mellem OnePlus’ og McLarens’ ingeniører, designere og udviklere. Vi havde et mål om at skabe en telefon, der leverer råstyrke på et niveau, vi aldrig har set før, og takket være vores partnere fra OnePlus kan vi levere et produkt, der lever op til vores motto om uovertruffen fart og kraft,” lyder det fra Zak Brown, CEO i McLaren Racing.

Pris og tilgængelighed

OnePlus 6T McLaren Edition koster 5399 DKK og kan købes fra den 18. december hos Telia, Proshop og online på oneplus.com.


Prisen? Langt under halvdelen af den vildeste iPhone på markedet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE