Magasinet M!

OnePlus er klar med ny billig smartphone: Er flagshipkilleren tilbage?

Her er OnePlus Nord 2

OnePlus brød i sin tid igennem som et rigtigt godt og meget billigt alternativ, med en smartphone der kunne tilbyde næsten det samme som de meget dyrere smartphones i klassen. Med tiden er OnePlus blevet dyrere: Seneste topmodel, OnePlus 9 Pro, blev lanceret i foråret 2021, til en startpris på 7.499 kroner. Stadig billigere end alternativerne fra iPhone og Samsung. 

I 2020 lancerede OnePlus deres første smartphone i den billigere "Nord"-serie, en midrange smartphone, som på flere fronter lånte hardware fra de vilde "flagskibe", til en pris i omegnen af 3500 kroner - et prisniveau, der giver dig intet mindre end fire spritnye smartphones, for samme pris som en af Samsungs luksusmodeller - det er til at forstå. 

Det er også til at forstå, når OnePlus nu lancerer en ny udgave i Nord-serien - OnePlus Nord 2.

ANNONCE
OnePlus Nord 2 - OnePlus er klar med ny billig smartphone: Er flagshipkilleren tilbage? OnePlus Nord 2

OnePlus Nord 2 tager skridtet videre i forhold til virkelig at levere performance for pengene. 

En af de helt store forbedringer er skiftet af processorudbyder fra Qualcomm til MediaTek. Den første OnePlus Nord blev bygget på et af Qualcomms mindre chipset, hvilket gjorde det muligt at holde en pæn pris på smartphonen - OnePlus Nord 2 skifter fra ultrapopulære Qualcomm, til MediaTek - en virksomhed, der ikke tager helt det samme for deres varer, og derfor er OnePlus Nord 2 udstyret med det bedste chipset fra denne udbyder - Dimensity 1200 - og det skaber muligheden for at levere rigtig meget power for pengene. Og selvfølgelig 5G-kompatibilitet. 

ANNONCE
OnePlus - Nord of the rings

Selvom de fleste ikke tænker alt for meget over smartphonens processor, er det et vitalt komponent, der har en kæmpe betydning for, hvor hurtig telefonen føles, hvor mange apps den kan trække, og hvor godt batteriet holder - blandt andet. 

OnePlus tilgang til Nord 2, er at stjæle med arme og ben fra deres bedste modeller - og her er kameraet en kæmpe styrke. 

Nord 2 er blevet udstyret med to Sony-sensorer, og optisk billedstabilisering - en 50 MP Sony IMX 766-sensor, som kan opfange 56% mere lys end sensoren i foregående model - og et 8MP ultra-wide kamera, til de der lækre brede panorama-fotoer. 

Frontkameraet er også hentet fra Sony, en 32 MP IMC615-sensor, som står for at levere den højeste opløsning i et OnePlus-frontkamera til dato - hej til bedre selfies.

OnePlus Nord 2 er også udstyret med et solidt batteri på 4500 mAh, med dual-cell teknologi, der betyder at smartphonen lettere kan undgå overophedning - og også muliggør lynhurtig opladning. 

Nord 2 er nemlig også udstyret med OnePlus hurtigopladning, som gang på gang har vist sig at være helt med i fronten af udviklingen. Warp Charge 65 kan oplade batteriet fra 0-100% på under 35 minutter!

ANNONCE
OnePlus Nord 2 - OnePlus er klar med ny billig smartphone: Er flagshipkilleren tilbage? OnePlus Nord 2

Den nye smartphone kommer med en 6.43" stor skærm med AMOLED-teknologi og en opdateringshastighed på 90 Hz og en Full HD opløsning (1080p). 

I en kærkommen opgradering fra første Nord-model, har man her valgt at droppe plastik-indpakningen af bagsiden, og i stedet både beklædt fornt og bagside med stærkt gorilla-glas, der giver smartphonen en mere premium fornemmelse. 

Pris og tilgængelighed
OnePlus Nord 2 lanceres den 28. juli 2021, og kommer i to modeller:

OnePlus Nord 2 8GB RAM, 128GB lagerplads - 3.299 kroner
OnePlus Nord 2 12GB RAM, 256GB lagerplads - 3.899 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE